Skanderborg Motor Festival Historisk Motor Show

Mere
7 år 8 måneder siden #1 af 1995
Skanderborg Motor Festival
Historisk Motor Show
Kærligheden
10. og 11. september 2016
Sted: Horsensvej 18,
8660 Skanderborg.
Åbningstid: Begge dage 10.00 til 16.00
Entre kr. 50,-
Mobile Pay!
En gruppe entusiaster, der hedder Karolineholdet afholder et veteran bil træf d. 10 - 11 September 2016 . Smuk Fest , har givet Karoline folkene lov til at lave Skanderborg Motor Festival på området Horsensvej 18 - også kaldet kærligheden . Det planlægges som et weekend træf, med udstillede veteran køretøjer og stumpe marked . Der vil være gode muligheder for campering sammen med sit køretøj og salgsdele .
Området er græsdækket og ligger ned til Skanderborg sø , omkrandset af høje træer, i tilpas afstand til bycentrum 2-3 km. Det er en stor åben plads, med befæstet vej pladsen rundt. - Kærligheden kendt af mange, for afholdelse af weekend`s og fredelige aktiviteter. - Med overraskende velvilje har Skanderborg SMUK FEST givet lov til vores veteran træf. d. 10 - 11 September. - Kom og oplev en super motor Weekend .

Peugeot 403
peugeot 403
Kom og kig på gammel mekanik!
Invitation til alle motorfolk
Kom og vær med, her ved søens bred, og lad os nyde en Weekend sammen, og nyd solens sindige gang over sensommer himlen, og gør en god handel. Medbring de dele du ikke længere kan anvende, og red måske dagen, for en anden entusiast.
Campere
Pladsen er åben for camperende Fra Fredag Kl.10.00 , så kom og nyd en sensommer weekend med kolleger og venner i den grønne natur , med salgs boder og oplev mennesker med mange spændende færdigheder og krøniker om motor og mekanik. Vis frem , din seneste kærlighed , også på hjul. - Mad og drikke Vores gode leverandør , HS betjener os med alt hvad vi kan begære , af mad og drikke , de leverer også grill madvarer på bestilling. - Komfort Der opstilles sanitær vogn , med toilet og bad funktion på pladsen. - Der er etableret vagtordning på pladsen Lørdag nat . - Tema Motor festivalen henvender sig til alle med passion for gl. sager og køretøjer - og ikke mindst til handelsfolk og private med teknisk salg , som hobby ell, forretning . - Deltager Info Alle salgs udstillere bedes henvende sig ved Info vognen , ved ankomst til området . Her udleveres plads beviser , og her er der kort over området. Alle campere og salgs folk skal have udleveret pladsstand bevis . - Free udstillere Udstillere som kommer og fremviser deres køretøj / vidunder , skal henvende sig i Info vognen , og få anvist gratis parkeringplads

Udstillere af klassike køretøjer har gratis adgang!
Salgs stande op til 8 meter: kr: 250,-
pr. ekstra meter Kr: 50,-
Campingvogn kr: 150,-

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 7 måneder siden #2 af 1463
Kigge nok der ud i eftermiddag

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen