Manuel til automatgear.

Mere
7 år 3 måneder siden #1 af 2636
Manuel til automatgear. er oprettet af 2636
Hej i kloge hoveder.

Jeg kom til at tænke på, om man bare kan udskifte gearkassen fra manuel gear til automatgearkasse. lad os bare sig at man har en 65-66 Mustang med manuel gear, men man er blevet træt af at skulle holde hånden på gearstangen. Kan ma så bare skifte gearkassen eller skal man foretage mange ændringer?

V8 hilsen Daniel

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 3 måneder siden #2 af 162
Besvaret af 162 på Manuel til automatgear.
Hvis du har en 4 trins manuel passer en C4 direkte på kardan, ophæng ,yoke (ikke hvis det er en 25 spline manuel) m.m. Der kan blive lidt med længde på speedometer kabel.
Du skal selvfølgelig have et nyt skifte komplet med skifte stænger til auto, andet pedal arragement eller kører med koblingspedal under tæppet, en ekstern oliekøler til Autokassen + noget ledningsværk til neutral safy swicth, lys m.m. Muligvis en anden starter, nogen gange virker den andre gange ikke.
Og klart en C4 med startkrans og converter.

Ellers er det lige til...(y)

44 år med samme 69' Mustang

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 3 måneder siden #3 af 2636
Besvaret af 2636 på Manuel til automatgear.
Tak for svaret. Der skal alligevel ofres en del penge, hvis man skal udskifte sådan en gearkasse fra manuel til automat. Tak fordi der er sådan nogle kloge mennesker herinde. Godt den orange har automatgear.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

7 år 2 måneder siden #4 af 2243
Besvaret af 2243 på Manuel til automatgear.
Lidt skal der ofres. Men der er jævnligt folk, der vil bytte en tomat til en manuel (eller omvendt), så selve gearkassen bliver ikke dyr. Skiftet (dele) fra tomat til manuel vil koste mere, som Tommy så fint beskriver :)
I min har der været begge typer - men den var heldigvis født med manuel (og er stadig), så alle tre pedaler var der allerede ;)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen