Den gurgler - luft fanget ved varmeapparat?

Mere
3 uger 6 dage siden #1 af 2906
Hej, min fastback 65 “gurgler” når jeg kører specielt i starten. Det virker umiddelbart som om det aftager når der har været fuld varme på i et stykke tid... men næste tur er det så forfra. Der mangler ikke kølervæske... kan man skrue på varmeapparatet og slippe luft ud der eller er det bare sort snak?
Bedste hilsner Anders

Please Log på to join the conversation.

Mere
3 uger 6 dage siden #2 af 048
Der er ikke nogen "udluftningsventil" på varmeapparatet. Check evt. om dine slanger til/fra varmeapparat er korrekt monteret og check evt. også om det skulle være utæt. Hvis det sidste kan det løbe ned bag gulvtæppet og du opdager det ikke altid umidddelbart. :)

Bevar roen - støt melis

Please Log på to join the conversation.

Mere
3 uger 3 dage siden #3 af 611
Jeg plejer ikke at kunne udlufte varmekredsen uden lige at løsne spændbåndet og tage slangen halvt af ved studsen i indsugningsmanifolden mens jeg fylder kølevæske på. Prøv det når motoren er kold.

Please Log på to join the conversation.

Mere
3 uger 3 dage siden #4 af 877
brug vakuum det virker.

Please Log på to join the conversation.

Mere
3 uger 1 dag siden #5 af 2906
Ok det prøver jeg. Tak

Please Log på to join the conversation.

Mere
2 uger 5 dage siden #6 af 2491
hvis du har en god donkraft så løft bilen rigtigt højt op i fronten og lad den stå natten over uden køledæksel,så skal den luftboble nok blive jaget ud virker hver gang

Please Log på to join the conversation.

Mere
2 uger 1 dag siden #7 af 2906
Hej Jimmy, det var da en simpel og nem løsning, så den prøves i aften. Tak

Please Log på to join the conversation.