2007 Mustang 4,6 GT, aut. Convertible sort, med kun 80.000 km på tælleren

Mere
9 måneder 2 dage siden - 6 måneder 2 uger siden #1 af 2816
FORÅRSKLAR ?
Da jeg har besluttet at jeg vil anskaffe mig/importere en nyere Shelby Convertible, sælger jeg nu med en smule vemod, min skønne Mustang GT, som virkelig er blevet blevet forkælet og udstyret med alt i chrom og andet udstyr som er købt hjem fra USA, her kan blandt andet nævnes læderrat med delvis rødt læder, diverse chromdele på interiøret, gulvmåtter med rød kant og rød logo inkl. i bagagerum osv.
Stort Alpine med forstærker i bagagerum, navigation, bakkamera samt Bluetooth streaming.
Kardanboks, armlæn og håndbremse beklædt med læder og røde syninger og armlænet er polstret med skum. (Udført af sadelmager)
Motorrummet er fuldt udstyret med stort set alt i udstyr med blandt andet tårnstiverbøjle med GT logo, chrommøtrikker på støddæmpertårne, ponydæksel, matchende sikringsdæksel, covers til batteri samt bremseforstærker og på front over forlygter.
Herudover røde pulverlakerede ventildæksler, røde kølerslanger, samt alle påfyldningsdæksler er skiftet til chrom med tribar pony.
På udstødningssiden er der monteret BBK shortheaders og i 2016 monteret ny rustfri X-pipe med katalysatorer. ( lyder rigtig godt uden at være for meget) men hvis man ønsker mere V8 lyd, så medfølger der et sæt næsten helt nye Flowmaster potter som har siddet på i ca. 1 måned.
Alle kabler i motorrum er viklet med sort stoftape.
Motoren er optimeret og yder 310 HK/473 Nm på baghjulene (momentkurve kan ses på nedenstående link)
19” Kahn fælge i henholdsvis 8,5” foran og 9,5” bag og med Brembo skiver foran med røde calibre og bagerste calibre er malet røde.
Forlygter er med LED ring og der er lavet kørelys. Baglygter er ændret så der er lys, bremselys og sequential blinklys (løbe blink) i de røde baglys og med baklys i de hvide glas (som de jo er beregnet til :-).
Der medfølger et originalt sæt forlygter og ligeledes baglygter som "DK model" og der er ekstra stik ved baglygter til DK model så det er bare at skifte dem (plug and play) hvis man ønsker det.
Hele bilen er holdt i sort, rød og chrom.
Bilen er lige synet marts 2017 og er nu blevet ændret og registreret til 8,7 km/l hos skat
Bilen kan ses på nedenstående link til dropbox og der medfølger mange ekstra dele, så som komplet ekstra sæt sæder, 4 stk.19" alufælge med dæk, og mange sliddele osv. osv.

Pris: 425.000,-

Uden ekstra dele: 400.000,-


Link til Dropbox:
www.dropbox.com/sh/x267le87erjpgiw/AACZU...OxsvGgDvHvJ1r6a?dl=0


Kan kontaktes på 2971 4435 for yderligere info eller eventuel besigtigelse.

Mvh. John

Please Log på to join the conversation.