Mustang Convertible 351C fra 73 - SOLGT

Mere
1 år 1 uge siden - 9 måneder 1 uge siden #1 af 2267
Her er Mustangen til den skønne sensommer der må komme. Den kan cruise stile og roligt med lave omdrejninger og samtidigt give dig en fantastisk acceleration når du vil. Den har et kraftigt moment ved lave omdrejninger, så der skal ikke gives meget gas før den giver dig en hurtig acceleration. Ved kraftig acceleration laver den hjulspin i skiftet mellem 1-2 og 2- 3 gear. 0 til 100 er overstået på under 7 sek.

Motoren er en nyrenoveret og opgraderet 351 Cleveland 2V. Opgraderingen inkluderer masser af nye dejlige dele, som fx Comp Cam rulleknast, hydrauliske rulle ventil løftere, rulle vippe arme og timing set. Edelbrock performer manifold og 600 cfm Performer karburator. Hedman keramiske headers. Pertronix ignitor og tændspole. Topstykke er portet og poleret i udstødningsporten.

Automatgearkassen er en nyrenoveret C6 3-trins, med Alto Red Eagle/Kolene og B&M Shift Improver og ny heavy duty converter. Herudover er der 9” bagtøj med 3.25:1 og Traction Lock.

Der er også ny startermotor og relæ. Styretøj og affjedring har også fået en tur med nye styrekugler, tie rods, sway bar end links, manchetter, støddæmpere mv.
Der er lidt rust i bunden af bagagerummet, men ellers en flot og velkørende cabriolet.


PRIS 164.500

Flere billeder på: Mustang 351C Convertible

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.