Svar: Køb og forsikring af fabriksny Mustang

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Køb og forsikring af fabriksny Mustang

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

  • Herning44
  • Herning44's profilbillede

@PhillipD Jeg ved ikke om det er fordi du foretrækker at ringe rundt og snakke med de forskellige udbydere af forsikringer at du ikke bruger nettet til det? Jeg leder jævnligt efter priser på nettet - det gør det nemt at holde øje med, om man nu har den billigste/bedste forsikring. Jeg skiftede endda fornyligt min forsikring efter mange år hos samme udbyder. Jeg kunne se på en sammenligningsportal (www.samlino.dk/bilforsikring) at jeg kunne spare knap 2.000 kroner om året. Det vil jeg i hvert fald varmt anbefale. Men jeg vil dog alligevel altid sige at man bør gribe knoglen hvis man er i tvivl. Jeg endte selv med at ringe selskabet op efter jeg havde fundet priserne på nettet. Men som indikator vil jeg klart anbefale at bruge internettet.

  • PhilipD
  • PhilipD's profilbillede

Jeg ved ikke om de er på tværs, men det er 5 uger siden jeg ringede for at få en prøvetur...og jeg har handlet nogle biler via firmaet hos forhandleren.
De sagde der var noget "knas" med nogle plader og de afventede hovedkontoret.

De har ikke vendt tilbage endnu......surt for dem, da de kunne have solgt mig en bil.

  • LarsenGrind
  • LarsenGrind's profilbillede

Hej

Jeg opgav iøvrigt at bestille via Ford Danmark, da det har været en håbløs process i de 1,5 år jeg har været interesseret, og endte med at få en bil fra Tyskland istedet.


På hvilken måde var Ford DK på tværs? Er det fordi bilen er så ny i landet at de ikke har haft styr på det? Synes der har været flere ting, og informationer der har hængt i bremsen.

Jeg skal også købe en GT, og kommer heldigvis ikke til at ruinere mig selv da jeg alle pengene efter et boligsalg. Jeg har passeret de 34 somre, og har som sagt ikke haft en skade endnu, men jeg må gribe knoglen og høre hva de forskellige selskaber vil flå mig for. :dry:

  • PhilipD
  • PhilipD's profilbillede

Hej

Medmindre du er ved at ruinere dig selv ved købet, kan jeg kun anbefale den nye mustang på det varmeste.
Jeg har lige fået en GT for nogle uger siden, og det er virkelig en fantastisk og sjov bil.
Den er sjovere end biler jeg har haft til 4x prisen.

Forsikringsmæssigt kommer det an på om det er en EB eller GT du ser på, hvor gammel du er og ikke mindst om du er elitebilist eller ej.
Hvis du ikke er elitebilist og under 30 år, bliver det nok meget dyrt ...

Det bedste er vidst nok at prøve at ringe lidt rundt og høre ad. Især der hvor du har dine andre forsikringer idag.
Ellers er du måske medlem af en forening af en art som kan give et billigere bud.
Din bank har nok et samarbejde med et forsikringsselskab. Der er ikke andet for end at ringe rundt.

Håber du får det til at lykkes....

Jeg opgav iøvrigt at bestille via Ford Danmark, da det har været en håbløs process i de 1,5 år jeg har været interesseret, og endte med at få en bil fra Tyskland istedet.

  • LarsenGrind
  • LarsenGrind's profilbillede

Hej alle.

Jeg er lige på vippen til at skulle købe en fabriksny Mustang, hvis altså min bankmand synes at det er en lige så god ide, som jeg gør. ;)

Dette er min første rigtige bil (har godt nok haft en spritny Smart, men den var der sku ikke meget bil over), så er der noget jeg skal være opmærksom på når jeg skal skrive under på købet? Jeg har fået et 'tilbud' på en Absolute Black fastback GT med Custom pack og Thatcham alarm til 720.000kr. Hvis de ikke vil gå ned i pris, kan jeg så bede Dem om at smide noget andet med i købet? Vinterdæk eller andet man kunne få brug for?

Og har I et bud på hvor jeg kan få forsikret sådan en badboy? Jeg har kørt skadesfrit i de 4,5 år jeg havde Smarten, og også uden skader i firmabilen i et par år. Mener min forsikringsdame engang sagde at det godt kunne tælle selvom det ikke var mig der var ejer af bilen. Hvad skal jeg holde øje med mht. forsikringen?

Håber på nogle svar, og forhåbentlig møde nogle af jer ude på vejene til sommer. Er træt af at stå på fortorvet og savle når I kommer trillende. :lol: