Svar: mustang cab 1965 302 auto

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: mustang cab 1965 302 auto

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

  • 307
  • 307's profilbillede

Hi David
Det var da en kedelig oplevelse du der havde ved din første nærkontakt med en Mustang.
Nej selvfølgelig skal en amerikanerbil ikke opføre sig på den måde, nok er vores biler "noget gammelt skrammel", i forhold til en ny fabriksny bil i 2016, men det er jo det der er charmen ved et veterankøretøj.
Op på hesten og ud at prøve en anden Mustang så den dårlige oplevelse kan veksles til begejstring og entusiasme for vores dejlige gamle biler.
Måske har din prøvebil været ude for et trafikulykke og er blevet slået skæv, eller måske har den fået ombyttet motoren fra en 6'er til en V8, som er i uballance, mulighederne er rigtig mange.
Du er altid velkommen til at stille spørgsmål og søge hjælp her i Mustangklubben.
Mustanghilsen (y)

Muligheder .
Kardanen ikke afbalceret. ?
Dæk / fælg defekt, ( jeg har haft samme problem med et defekt bagdæk )?
Startkrans / svinghjul ?
Sporing ude af trit?
Meget slidt styretøj ?
Aksler i bagtøjet skæve??
Der er nok flere bud ?

  • Spawni82
  • Spawni82's profilbillede

hej mustang klub, har idag været ude og prøvekøre en mustang for første gang, går fint i motor men ved kørsel ved en bestemt hastighed( omkrign 60 km i timen ) går der ubalance i hele bilen, og det hele snurre som om alle hjul ikk er afbalanceret , kardan er uden af trit og motoren vælter rundt ude i motorrummet. kan især mærkes ved acceleration ved denne hastighed. så tænker man måske en af de overnævnte ting er galt, men prøvede i neutral og køre motor op i omdrejninger og der begynder det ved ca 2000 omdr , hele karossen vibrere, men selve motoren ligner den ligger stabilt , det er noget der går i ubalance omkring disse omdrjeninger, ved ikke om det evt kunne være et svinghjul der ikke er lige mere , men så burde der næsten være noget ved tomgang også,

har en klar formodning om der er noget i vejen for håber ikke alle mustang / amerikaner biler køre sådanne :)
har intet og samligne med da det er den eneste jeg har prøvet og har også tænkt mig og prøve en anden af samme model for at sammeligne.
men er der noget der måske har nogle forslag til dette?

mvh david