Svar: Polering

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Polering

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

  • Anonym
  • 's profilbillede

Hej Winnie,

Det er for omstændigt at forklare hele poleringsprocessen her, men der er masser af træningsvideoer online. Prøv som Kurt nævner, at gå ind på shop.bilvask.nu/guides, hvor du (eller din far) kan lære en masse om, hvordan man polerer biler under punktet "Guides til Bil Polering".

Striber og ridser kan godt poleres væk, sålænge de bare er i klarlakken (og det lyder det til at de er).

Jeg kan varmt anbefale en Flex 3403 polermaskine. Den findes til 3.000 kr på shop.bilvask.nu/flex-3403-vrg-polermaskine, men prøv at tjek på www.amazon.de, da der tit er penge at spare ved at købe den slags i udlandet. Jeg bruger selv en Porter Cable 7424, men den kan vidst desværre ikke fåes i Danmark. Jeg vil ikke anbefale at købe en polermaskine i Bilka, T-Hansen, Harald Nyborg eller lignende.

De gamle t-shirts må du få ham til at smide ud, da de desværre nok ridser mere end de polerer. Brug evt. Sonus polerskiver på poleringsmaskinen istedet, og gode mikrofiberhåndklæder til at fjerne polermidlet med bagefter.

Held og lykke med projektet.

  • Kurt
  • 's profilbillede

Prøv at kigge på bilvask.nu . Gode produkter, rimelige priser, fine Youtube instruktioner og stor hjælpsomhed, når du ringer.

..nej nej...jeg er ikke sponsoreret, men har købt og brugt hans produkter med stor succes ;0)

mvh Kurt

  • Winnie
  • 's profilbillede

Hej!

Min far har en sort Mustang, og han pudser og poler på den med hånden, men alligevel så kommer der sådan nogle striber, som om den ikke tørrer helt... (han polerer med sådan nogle gode brugte gamle bomulds t-shirts)... Han snakker om at inden han købte den havde ham som han købte den af givet den en eller anden behandling for noget, jeg ved altså ikke lige hvad det var, men ligeså snart man bevæger sig i nærheden af bilen, og der flyver lidt støv omkring, så suger bilen nærmest støvet til sig, det ligner næsten den er elektrisk :huh:

Nu er det jo snart fars dag, og vi børn vil gerne give ham en polermaskine og noget han kan polerer i sådan at de striber kommer væk... Men hvad skal vi vælge? Det skal helst være nget man kan betale sig fra...

Desværre har den også nogle ridser fra en vaskehal (Og det er ikke min far der har kørt den i en vaskehal!) Kan man gøre noget ved det også evt?

Har I ellers nogle gode fif og råd til behandling af lakken som vi kan give videre, så modtages de med kyshånd!

Venlig hilsen

Winnie