Svar: Gearkasse problem Mustang gt 4,6 2008

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Gearkasse problem Mustang gt 4,6 2008

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

  • 's profilbillede

Er der olie nok i gearkassen ??
Sidste år stoppede min pludselig med at virke og kunne ikke starte igen før den fik efterfyldt olie og der har ikke været noget siden.

Hvis du finder ud af at det er converteren, har jeg en næsten ny som kun har kørt få tusinde km. som du kan købe, hvis du er interesseret. (har kvittering på den)

Mvh. John
28714435

Er du sikker på de har fyldt den rigtige olie på? Det lyder som det problem de klassiske Mustanger får hvis ikke det er en type F olie. F står for friktion (nogen mener det står for Ford :P ). Få tjekket olietypen (y)

Lyder ret mærkeligt.
Hvor meget har bilen gået - når du nu skriver, at den også er blevet repareret ved 45 Tus. ?
Får du den serviceret hos en Mustang-kyndig mekaniker ?
Min har nu gået 90+ og der har aldrig været problemer med den nogensinde.

  • kim Aabroe
  • 's profilbillede

Min Mustang fik lavet gearkasse for så 45 t siden. Og har aldrig lavet problemer, kørte den på værksted og skiftet Oli på gearkasser.hvor efter den er begyndt at trille baglæns når den holder i Drive når man så giver den lidt gas går den i indgreb med et klong og køre den kan ligeledes slippe indgrebet ved gearskifte og derefter gå i indgreb igen . Det her den aldrig gjort før inden olie og filter skift. Værksted siger det nok er min converter der er slidt op Agh der var ingen fejl inden værkstedet skiftede olie.
Nogen ider.
Mvh. Kim H Aabroe
24453280