Svar: Råd/vejledning v. køb af Mustang cab. 65-67

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Råd/vejledning v. køb af Mustang cab. 65-67

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

Der er rigtig mange ting at kigge efter. Rust, skjult rust og dårlige rustreparationer. Som du selv er inde på vil det være en god ide at få en kyndig med, også bare for at holde en eventuel forelskelse nede - når først dyret står er pruster i tomgang på et par meters afstand - så kan det være svært at holde begejstringen tilbage ;)

Selvfølgelig med forudsætning I at man kan engelsk, så er der også her hjælp at hente på Youtube - De 4 episoders "Buyers Guide" er rigtig gode og grundige - godt nok omhandlende Cougar's, men under skinet er det akkurat samme teknik og bund, og stort set de samme ting du skal kigge efter :)

www.youtube.com/results?search_query=wes...+cougar+buyers+guide

  • 2472
  • 2472's profilbillede

Der er en rigtig fin en til salg oppe ved Toftlund..... 190000kr

  • 678
  • 678's profilbillede

Med en convertible er der rust og rust,det mekaniske kan håndteres for rimelig penge,men rust kan være meget dyrt,det vil være bunden der er rustet væk pga fugt,den kan se flot ud fra neden men under gulvtæppet er det en anden sag.
Hvis det er en ny malet import fra USA er det et stort nej,meget patina og gamel lak skjuler ikke meget rust andet end det der kan ses.
Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet,men se hvad gulvtæppet gemmer af hemmeligheder.
Jeg var heldig med min,der var rust,to steder til sammen på størelse med en fem krone.

MVH
Per

  • Anonym
  • 's profilbillede

Hej

Jeg er blevet dybt forelsket i en Mustang 65-67 cab., hvorfor sådan skal erhverves snarest. Dog har jeg ikke den store erfaring med sådanne 'veteranbiler', hvorfor jeg er bange for at lave et fejlkøb.
Derfor vil jeg høre om I kan advisere om ting jeg skal være obs på ifbm køb? Er der personer/værksteder som yder hjælp ifbm køb af Mustang? Hvad er de klassiske fejl/mangler/svagheder ved ovennævnte model?

Pft
Peter