Svar: Spørgsmål inden jeg finder drømmerbilen

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie:

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

Sovet i timen !!!!!! ???? WHAT... 69-70 Deluxe/mach1 instrumentbordet er da det fedeste der nogensinde er lavet i nogen bil, overhovedet :D Den skal bare lige ha' en fresh up.

Nå, spøg til side. Er enig i alt det Rolf skriver. Hvis det skal være en ægte Mach1 skal du nok over 300.000 for at få en pæn i orden bil.
De er ikke dårligere end andre veteraner, men hvis man har høje forventninger til kvaliteten så koster det .. Så det kommer helt an på dine forventninger :) Hvis den bare skal køre nogenlunde godt, og du kan leve med lidt raslen her og der og skærmene ikke flugter helt, så kan du værende kørende meget billigt.

Sider lige og tænker på hvordan kom de fra 1967 og 1968 instrumentbord, og til at få lavet det så radikalt anderledes i 1969 der må være en der har røget noget eller sovet i timen

  • Von And
  • 's profilbillede

Jeg går med drømmen om at cruise i en lækker mustang om sommeren. Jeg står pt med +100.000 sat til side og sparer stadig op. Jeg har kigget lidt rundt og mit umiddelbare valg, nu og her, falder nok på 1969 mach 1 fastback. Men lad os nu se.

Jeg er interesseret i at høre jer herinde om nogle ting. Nogle af spørgsmålene er måske "dumme", men man skal jo spørge før man bliver klogere. Så altså:

- Der er altid nogle problemer med biler, men er det jeres erfaring at der er mere vrøvl med en gammel mustang? For meget?
- Er der nogen der har erfaring med import shipping fra USA? Kan det bedre betale sig?
- Hvor meget bil kan jeg få for 100.000? 150.000? 200.000? Hvor langt skal jeg op for at få en særdeles flot, velholdt(måske restoreret?) og godt kørende muskelbil?
- Hvordan er jeres ældre modeller forsikret? Jeg kan forstå en veteran forsikring er billig, i og med det også er en regulær sommerbil.
- Hvordan og hvor meget med afgifter?
- Er der andet i kan dele, som man umiddelbart bør vide som ejer af en sådan krabat?

Jeg takker på forhånd !