Svar: Blinklys, forlygter, fjernbetjent døråbning osv. Fastback 69

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Blinklys, forlygter, fjernbetjent døråbning osv. Fastback 69

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

  • 2243
  • 2243's profilbillede

Lasse, skriv til mig - terkel@dbmail.dk , og jeg vil hjælpe så godt jeg kan.
Har selv en '69, lettere ombygget, så jeg ved en smule ;)

Mange hilsener
Terkel

Hej Lasse

Prøv evt. at skrive inde i det forum der hedder "opslagstavlen" og så skal du evt. specificere dine spørgsmål lidt bedre.

Har du selv erfaring med at skrue i biler? eller er du mere til at få en mekaniker til at hjælpe?

Mvh Jeppe

  • 's profilbillede

Hej mcd
Jeg synes ikke og kunne finde svar på mine spørgsmål i forummet, så håber det er okay at skrive en roman her også håbe på at en herinde vil kunne svare på det. Jeg har købt en fastback fra 69 som skal synes og laves lide ved i den forbindelse. Blandt andet skal der laves noget blinklys, hvad gør i og findes der et kit måske? Har hørt at folk laver noget de fjerner igen efter syn, er det måden? En af forlygterne er flækket og en anden sprunget, istedet for at købe de samme igen kan man så få nogle man montere alm pærer i bagfra som er godkendt? Bilen er bygget lidt om og har en dårlig fjernbetjening til åbning af dørene, kan den synes med det? Jeg kan heller ikke åbne bagagerummet da låsen ikke følger med men det er jo en fastback så man skulle kunne ligge bagsædet ned men hvordan?
Det er min første mustang og derfor er det hele nyt for mig. Håber nogen vil kunne svare på bare lidt. Med venlig hilsen Lasse Østergaard