Svar: Blinklys ved syn.

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Blinklys ved syn.

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

Hvis alt det elektriske på bilen virker inkl. bremserne, så ville jeg køre en god lang tur og så selv køre den til syn. Du kan jo være heldig at den triller lige igennem. Hvis den ikke går igennem så har du en liste over ting, du skal have lavet. Jeg kender ikke til nogle gode steder her i Østjylland. Jeg kender nogle dyre steder og nogle dårlige steder beklager :-)
Derfor laver jeg nu selv mine ting.

Stelnummer i forrude godkendes ikke ved syn.
Iøvrigt, på langt de fleste "danske" biler brugte man kun de sidste 6 cifre af stelnummer på
registreringsattest, ses tit hugget i top af RH støddæmper tårn.

Står dit stelnummer ikke ved nederste kant af forruden i førersiden ?? da de var nye blev de indregistreret med dette originale VIN nummer
flot flot bil - super farvekombination - og svalehalerne passer fint - havde dem selv på min 66 der var dansk fra ny -

Tak for svar Claus. - Min plan var bestemt også at finde et værksted der har fortsand på det, og få dem til at ordnet alt det der skal til, har ikke planer om selv at skal lave noget på den. (ihvert fald ikke til at starte med)

Jamen det lyder jo til der kan være en masse ting. - jeg må igang med at finde et værksted, nogen anbefalinger i østjylland. ?

Tja bom tja bom, det er svært at svare på om blinklys er der eneste der skal laves før et syn ,,,
Der er mange detaljer der skal være på plads, feks. fuldt fungerende håndbremse (hvilket ofte ikke er tilfældet) nummerpladelys, støj fra udstødning, oliespild fra motor/gearkasse, slør i bærekugler, ens og tilstrækkelig bremsetest, ja listen over mulige punkter er lang og ikke entydig - afhænger nogle gange af synsmanden og vindretningen på dagen !
Jeg siger det ikke for at tage glæden over den nye og iøvrigt super-fede bil fra dig, men hvis du ikke selv har styr på det, så søg hjælp andre steder end her på Forum : et syn er ikke blot spørgsmål om at komme lettest og hurtigst muligt igennem synshallen, men også et spørgsmål om din egen og andres sikkerhed!
Hej fra Claus

Jeg skal igang med det samme, hvem har sat dine i. ?
Er det et enest der skal laves for at få den synet. ? Jeg får min hjem fra USA til oktober, så skal jeg igang med at få plader på.

Bilag: