Svar: Gode tips ved køb af ny bil?

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Gode tips ved køb af ny bil?

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

Du er heldig for du er allerede kommet et stort skridt videre i din søgen ved at besøge hjemmesiden her (y)

Under "Godt at vide" finder du mustangklubben.dk/godt-at-vide/gode-rad hvor du kan blive meget klogere ;)

Som glad Mustang ejer og mangeårigt medlem af Mustangklubben vil jeg anbefale dig at investere (de vistnok 300kr) til et års medlemskab af klubben så du får fuld adgang til al den viden og erfaring som findes her, udover mulighed for at få en masse gode venner og oplevelser i fælleskabet om den store hobby.

Inden længe er jeg sikker på du vil være temmelig skarp på præcis den Mustang som passer til dig, ganske vist med stor risiko for at du bliver smittet ligesom os andre og forelsket i alt der står Mustang på :)

Som her hvor nyt og gammelt mødes i anledning af 50års dagen for Bullitt filmen med Steve McQueen i sin 1968 Mustang Fastback - den originale bil sammen med Fords reinkarnation 2019 Bullitt model.
Er det svært at vælge? Nej, for svaret er Ja tak! :biggrin:

Bilag:

  • Anonym
  • 's profilbillede

Nu er det jo ikke meget du skriver om hvad dine krav er men det du får med en mustang er køreglæde. Hvis du har brug for at fragte en ormefarm rundt, eller har 6 børn så er du nok bedre tjent med en multipla, eller berlingo.

Det der holder dig tilbage er nok bare den sædvanlige med at man skal se bort fra økonomi, fornuft osv. Det er ikke alle der har det gen :-)

  • Anonym
  • 's profilbillede

Jeg har længe været på udkig efter den rette Ford Mustang, dog uden held. Jeg har ikke helt fundet den model, der passer til mine behov. Jeg ved ikke om jeg er for kræsen? Har i nogle gode råd til, hvad man skal være opmærksom på inden, at jeg køber en Ford Mustang? Med sådanne mener jeg forsikring, omregistrering m.m. Ligeledes hvilke features man skal være opmærksom på, og hvad man potentielt skal gå på kompromis med ved køb af en Ford Mustang?