Svar: Mustang Recognition Guide 1965-1973

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Mustang Recognition Guide 1965-1973

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

  • Anonym
  • 's profilbillede

Tak for svar, jeg må ud og prøve lidt forskellige modeller kan jeg høre.

Jeg søger egentlig så original en Mustang som muligt, dog gerne mere eller mindre gennem renoveret. Jeg har som mindstekrav ind til at den kommende vogn, V8 motor, aut. gear og gerne en 66' model.
Men er der noget jeg specielt skal holde øje med? Bestemt udstyr, interiør, eksteriør, motor osv.  

Du overtænker. Tag ud og prøv et par af de forskellige modeller du kan lide og så få købt. Det eneste du kommer til at fortryde, er at du ikke fik købt før. Du kan ikke læse dig til hvad du gerne vil have.

  • Frank
  • 's profilbillede

Hej med jer.

Jeg er på jagt efter denne bog/guide og andre bøger indenfor Mustang verden, da jeg er igang med at lede efter min drømmebil som selvfølgelig er en Mustang.
Derfor er jeg blevet anbefalet at få fingrene i denne guide da den vil give mig et bedre "billede" af hvad jeg søger af model, udstyr, årgang, osv. og jo bedre forberedt man kan være, når man købe en ældre bil, jo bedre.

Men jeg kan kun finde guiden på nettet og primært i usa, så tænkte hvis der alligevel var en person herinde der var igang med at sortere ud i deres mustang faglitteratur ville jeg gerne købe.

Jeg er også åben for andre gode forslag fra jer eksperter, hvis der er andre guides og bøger I vil anbefale en Mustang rookie som mig.

Ser frem til at høre fra jer, og god vind på landevejen!

Mvh.
Frank