× Er du gæst her, og har du et spørgsmål eller en forespørgsel til klubben eller folk i klubben kan det gøres her.
Det kunne være man som gæst ville søge medlemmernes hjælp til konfirmation, bryllup eller lign.

Gode tips ved køb af ny bil?

3 år 1 uge siden #1 af Anonym
Gode tips ved køb af ny bil? er oprettet af Anonym
Jeg har længe været på udkig efter den rette Ford Mustang, dog uden held. Jeg har ikke helt fundet den model, der passer til mine behov. Jeg ved ikke om jeg er for kræsen? Har i nogle gode råd til, hvad man skal være opmærksom på inden, at jeg køber en Ford Mustang? Med sådanne mener jeg forsikring, omregistrering m.m. Ligeledes hvilke features man skal være opmærksom på, og hvad man potentielt skal gå på kompromis med ved køb af en Ford Mustang?
3 år 1 uge siden #2 af Anonym
Besvaret af Anonym på Gode tips ved køb af ny bil?
Nu er det jo ikke meget du skriver om hvad dine krav er men det du får med en mustang er køreglæde. Hvis du har brug for at fragte en ormefarm rundt, eller har 6 børn så er du nok bedre tjent med en multipla, eller berlingo.

Det der holder dig tilbage er nok bare den sædvanlige med at man skal se bort fra økonomi, fornuft osv. Det er ikke alle der har det gen :-)
Mere
3 år 1 uge siden #3 af 515
Besvaret af 515 på Gode tips ved køb af ny bil?
Du er heldig for du er allerede kommet et stort skridt videre i din søgen ved at besøge hjemmesiden her (y)

Under "Godt at vide" finder du mustangklubben.dk/godt-at-vide/gode-rad hvor du kan blive meget klogere ;)

Som glad Mustang ejer og mangeårigt medlem af Mustangklubben vil jeg anbefale dig at investere (de vistnok 300kr) til et års medlemskab af klubben så du får fuld adgang til al den viden og erfaring som findes her, udover mulighed for at få en masse gode venner og oplevelser i fælleskabet om den store hobby.

Inden længe er jeg sikker på du vil være temmelig skarp på præcis den Mustang som passer til dig, ganske vist med stor risiko for at du bliver smittet ligesom os andre og forelsket i alt der står Mustang på :)

Som her hvor nyt og gammelt mødes i anledning af 50års dagen for Bullitt filmen med Steve McQueen i sin 1968 Mustang Fastback - den originale bil sammen med Fords reinkarnation 2019 Bullitt model.
Er det svært at vælge? Nej, for svaret er Ja tak! :biggrin:

Life is a cruise
Bilag: