× Er du gæst her, og har du et spørgsmål eller en forespørgsel til klubben eller folk i klubben kan det gøres her.
Det kunne være man som gæst ville søge medlemmernes hjælp til konfirmation, bryllup eller lign.

Mustang 3,7 V6 2010 aut. gearkasse

3 år 1 måned siden #1 af Torben Søndergaard
Mustang 3,7 V6 2010 aut. gearkasse er oprettet af Torben Søndergaard
Hej,

håber i kan hjælpe!

Den er importeret fra USA og har kørt 240.000 km. men har et hårdt skifte fra 1 - 2 selv ved moderat kørsel. "Hårdheden" øges ved højere omdrejning og bliver også mere udtalt ved 4-5 gearskift. Den er også relativ rå når den gearer ned.

FDM testcenter har konstateret slør hvor udgangsaksel kobles på kardanaksel. FDM har ikke kendskab til de amerikanske modeller men det er mere slør end hvad de har set europæiske biler med automatgear generelt.

Er der nogen herinde der har erfaringer med lignende - evt. kendskab til hvor vi kan finde tolerancer på hvad der tillades af slør? Vi har haft kontakt til Ford Esbjerg men de kunne ikke hjælpe med tolerancer.

Forhandler hævder det er slidtage og hvad man kan forvente med det kilometertal. De foreslår nulstilling af gearkasse som en mulig løsning men det tænker jeg ikke hjælper når det også forekommer ved moderat kørsel.

Jeg har haft Ford Galaxy, Mercedes (A-C-E klasse), VW W8 og andre med automatgear med endda væsentlig flere km på bagen uden problemer.

På forhånd tak for tilbagemeldinger.

Hilsen
Torben