En opfordring til alle MCDére og BESTYRELSEN

Mere
6 år 8 måneder siden - 6 år 8 måneder siden #1 af 320
Efter længere tids irritation over medlemmernes reaktion over den nye hjemmeside, syntes jeg vi skal kigge lidt indad. Hvad var det, der gjorde den gammel hjemmeside interessant.

Det der gjorde den interessant for mit eget vedkommende var:

1. Opdateringerne. Hver gang jeg var inde på siden, kiggede jeg efter om Bruun, Rolf, Dan eller andre, havde lagt nogle opdateringer op vedr. deres fantastisk spændende og flotte projekter. (Det er nok det man kalder; udleve drømmen gennem andre)
2. Salgssiden har jeg også altid fulgt med i.
3. Medlemmernes profiler, for at se deres billeder af bilerne og finde frem til lokale legekammerater.

Dette var blot hvad jeg fandt interessant. Det er nok forskelligt fra person til person.

Der er ikke nogle af disse ting, der ikke er muligt på den nye side. Personligt mener jeg at vores reklamesøjle ud af til (mustangklubben.dk), er blevet 100 gange bedre og flottere end den tidligere. Tiden var løbet fra den gl. Side og der skal lyde en stor ros til dem, der i sin tid udviklede og vedligeholdte denne.

Det vi ALLE skal blive bedre til, for at få mustangklubben.dk til at blive en succes, er at få fjernet den modstand mod forandring, som har forplantet sig i nogle medlemmer og endda også i bestyrelsen. Sidstnævnte mener jeg personligt er en katastrofe, om nogen så er det bestyrelsen, der skal være proaktive for at komme med tiltag til at få fjernet denne modstand.

Mit forslag til at få fjernet denne modstand fra nogle af medlemmerne, skal gøres ved hjælp af at udpege nogle ambassadører, gerne nogle medlemmer som har en stor popularitet blandt andre medlemmer og bede disse om at hjælpe til med at øge aktivitetsniavuet på mustangklubben.dk

En måde de kunne gøre dette på, kunne være ved at ligge byggetråde op på siden. (Se Dan 1817, hans indlæg er det mest set på siden)

Udover dette, så skal vi ALLE blive bedre til at dele vores Mustangrelaterede oplevelser her på siden. Se bare hvor mange visninger Ally Cats Viborg og Raceday 2013 har. Det er efter min mening næsten vores pligt, hvis man har deltaget i arrangement, at uploade billeder, da det er det vi andre gerne vil se!

En særdeles vigtig ting jeg vil lægge vægt på, er vores egen profiler. Det er pokkers vigtigt at vi ALLE tager del i at forbedre denne side, ved blot at lægge information ind om os selv og endnu vigtigere vores biler. På den måde kan vi hjælpe andre til at finde ”lokale” legekammerater/rådgivere.

Sidst men ikke mindst så vil jeg opfordre bestyrelsen til at få uddannet nogle SUPERBRUGERE af mustangklubben.dk, i hvert distrikt af landet, således vi hurtigt og effektivt kan få hjulpet de medlemmer, som ikke har den ønskede glæde af hjemmesiden endnu, med at få det og få dem til at hjælpe med at øge kvaliteten af Danmarks flotteste og bedte klubside. Sidst nævnte vil jeg gerne selv melde mig til, hvis bestyrelsen vælger at gøre nytte af dette forslag.

Håber dette indlæg kan være med til at løfte indholdet på Mustangklubben.dk endnu højere, da jeg personligt syntes vi har de perfekte rammer til dette. Vi skal blot have alle med på forandringen, for at få det til at spille 100%

Ønskes en uddybning af mine påstande, så er I velkommen til at skrive til undertegnede eller ringe på tlf.: 22 92 34 55

Sidst lige et par billeder fra en super dejlig solskinsdag i Nordjylland.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden #2 af 2335

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden - 6 år 8 måneder siden #3 af 102
Tror nu altså ikke ret mange har noget imod fornyelse. Der er bare helt naturligt en forventning om at med fornyelsen kommer forbedringer, eller i det mindste i hvert fald ikke forringelser. Det er her den nye side fejler stort! Brugermæssigt er det blevet til 1 skridt frem og mindst 4 tilbage. Hvilket helt naturligt får en masse folk til at sive og i stedet bruge deres tid andet steds. Siden er skam flot og smart, men folk er altså jævnligt ved at rykke håret af sig selv når de forsøger at bruge den aktivt.

Siden er helt tydeligt lavet af nogen som ikke er på "bølgelængde" med de daglige brugere, Hvilket i øvrigt var endnu mere tydeligt under testfasen hvor en del knapper og funktioner f.eks var forsynet med benævnelser som det vist kræver en højere it eksamen at kende betydninger af. Plus der er påsat/ikke fravalgt en del funktioner som ingen har noget reelt behov for, ja der er endda nogen som sideudvikleren vist heller ikke selv var helt klar over funktionen/betydningen af.

At der var masser af aktivitet på den gamle side kommer sig helt naturligt af at det var en hyggelig, overskuelig og super let betjent side. Den slags er selvforstærkende og som flere har skrevet var de nærmest blevet direkte afhængig af at skulle ind og være med på siden flere gange om dagen.

Som en skrev i den anden tråd folk er ikke sure, de er dybt skuffede. Vi medlemmer har hørt om denne her fantastiske sides komme i snart flere år og da den så endeligt gik i luften så sad rigtigt mange folk tilbage med et .... WTF er det her ufærdige rod? Ja selv dem der har stået bag siden siger det ikke er god nok. Men modsat lyder det jo foruroligende nok samtidigt som om der ikke er rigtigt er lavet nogen køreplan for hvordan det problem så bliver løst inden for en overskuelig fremtid.

Tvivler i øvrigt på der kommer noget godt ud af tvinge hesten til truget, hvis den ikke kan li' det vand der er i truget. ;)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden - 6 år 8 måneder siden #4 af 320
Hej Brian.

Med fare for at blive set skævt til af andre MCDére, så kan jeg ikke følge kritikken. Dog begrunder jeg det ud fra de funktioner jeg brugte i den gl. udgave og den nye udgave.

Mustangklubben.dk, forsiden, her trykker jeg på Forumknappen for at komme videre til opslagstavlen. Samme procedurer som på den gl. side, bare knappen sad mere mod venstre.

For at komme på salgssiden så trykker jeg på Markedspladsenknappen og vælger derfra hvad jeg ønsker at kigge. Samme procedurer som før.

Medlemsfortegnelsen sidder nu i toppen istedet for lidt længere nede som før. I min verden samme procedurer som før. Dog er denne mere rodet end før, dette kan sikkert rettes.

Syntes vi skal koncentrer os om at få gang i forummet med nogle gode indlæg som på den gl. Side (det er her jeg vil have ambassadørerne på banen) og derefter kan man rette de små ting efterfølgende. Denne igangsættelse kræver opbakning fra nye som gamle medlemmer. Begge kategorier af medlemmer, tror jeg bliver skræmt væk fra siden, når det kun er kritiske indlæg, om hvor godt det var i gamle dage og hvor dårligt det er med det nye, type indlæg.

Lad os få gang i nogle indlæg som dine tidligere indlæg med motoropbygning, historiske Mustang historier, som dominerede dine indlæg på den gammel side. Disse havde jeg personligt stor fornøjelse af. Kender ikke mange med så stor viden eller ihærdighed for at finde frem til svaret som dig. Prøv og tænk hvis du kunne vende energien til at bidrage med den type indlæg igen. Det kunne være super interessant også for de mange nye medlemmer som er kommet til klubben siden 2005.

Er dog enig i at det er en god ide, med en idekasse til konstruktiv finpudsning af den nye Mustangklubben.dk, dette skal bare ske på en måde, hvor det ikke ligger til offentligskue, på samme måde som i dag. Grunden til denne påstand er at jeg personligt syntes det dræner min lyst til at begå mig på siden. Derfor dette opråb.

Et par gode og provokerende ordsprog fra MENSCH ( www.mensch.dk ), lyder som følgende:

1.) Man kan ikke tænke hvis man er sikker på, at man har ret.

Sæt nu hvis de kommende Mustangejere, som skal overtage vores gammel jern engang, får opfattelsen af næste ordsprog:

2.)”Og pludselig bliver man en gammel, forstokket nar. Man gentager bevidstløst sine forudfattede meninger”

Disse ordsprog er ikke personlige, men blot en provokation for at få os medlemmer til at benytte forummet på en succesfuldmåde, med massere af spændende indlæg om vores oplevelser med Mustangs´, således vi undgår at blive opfattet som tidligere nævnte ordsprog.

Jeg giver en øl næste gang vi mødes Brian ;) :biggrin:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden - 6 år 8 måneder siden #5 af 2193
Jeg kunne ikke have sagt det smukkere Michael (y)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden #6 af 264

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden #7 af 2233
Jeg var skeptisk i starten, men må indrømme jeg nu kan se nogle gode ting ved siden, og regner med den blir perfekt, når det sidste er finpudset (y)

EKS på finpudsning:

1. "Senest opdateret" på forsiden, så vi kan se hvad vi laver.
2. Lille roterene konvelut på, som på den gamle side.
3. Mangler fuld bruger info, om hvem der er online.
Og mere;-)

Et par ting der er kanon:
1. Mail når man modtager en PM.
2. Mail når der svares på en tråd man er intresseret i, hvis man valger det til.
3. Man kan oplode flere billeder ad gangen end på den gamle side, og i flere formater.
;-)

men må da indrømme der mangler noget liv, hvilket vi som brugere nok er skyld i, dette kan på ingen måde søres af på bestyrelse, eller web designere, men kun på os selv, så vil med Martin prøve at råbe i kor,""" vi skal sammenarbejde her, """ :kiss:

God sommer

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden #8 af 075
Jeg er på!!! Og jeg er helt enig.
Personlige problemer gør at jeg ikke er så meget på, som jeg plejer at være men det har intet med hjemmesiden at gøre.
Jeg vil nu se min profil igennem og opdatere om nødvendigt.

Jeg er ikke perfekt. Alt hvad jeg siger kan være forkert.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 8 måneder siden #9 af 2243
Michael, du har så meget ret, at det gør helt ondt B)

Hvis nu folk - i stedet for at være negative overfor alt "det nye" - ville sætte sig lidt ind i, hvordan det virker, skrive lige så mange indlæg, som de gjorde tidligere osv., ville det ikke tage lang tid, før denne side er lige så meget "på rygraden" som den gamle :)

Og ja, der er stadig problemer med en del ting, men tro mig, der arbejdes hårdt på at få løst dem.
Desværre kan de frivillige, ubetalte klubmedlemmer, der har forstand på at lave hjemmesider, ikke bare arbejde 24/7 på denne. Husk på, de har et liv ved siden af, med job, familie og mange andre ting der skal passes.
Jeg er bare taknemmelig for, at de i det hele taget gider, specielt når der kun er kritik som "løn". :angry:

Denne side skal nok blive det bedste efter skiveskåret brød (og lignende udtryk) - men det sker altså ikke lige på en weekend! :P

Tusinde tak til de dygtige og flittige medlemmer, der arbejder på at få tilrettet siden skal lyde herfra (y) (y) (y) :woohoo:

Jeg har som Henrik 075 haft en del problemer i verden udenfor denne side, derfor er jeg heller ikke helt så meget "på" som før. Men det kommer jeg igen - forhåbentlig snart (sommerferie om et par uger :woohoo: :woohoo: :woohoo: ).

Se lyst på alting, kære med-medlemmer - det er sommer, vi kan køre, vi kan skrive, vi kan...

Mange sommerhilsener
Terkel

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen