Foran isbutikken, af alle steder

Mere
6 år 7 måneder siden #1 af 2689
Fruen og datteren blev inviteret på verdens bedste is. Hatten af, vind i håret. Det er dejligt at køre mustang :biggrin: :biggrin:

Parkerede lige foran den 30 meter lange kø. Stadig i fin stil.
Isen var super. Klar til hjemturen , og nu starter balladen...... :woohoo:

Nøglen i, drejer....og der sker ingenting. Checker gear står i park. Drejer igen .... stadig ingenting. og når jeg siger ingenting, så er det absolut ingenting. Intet starter relæ, der forsøger at tage fat i starteren. Kun at lyset i kabinen, dæmpes en del. Når nøglen drejes til start.

Falck tilkaldt, 2 timers ventetid foran den 30m lange is kø. Fruen og datteren gik hjem. Da Falck kom ......... startede Mogens (Det har min kone døbt Mussen).

I øjeblikket starter den helt fint når den er kold, men motorgang er ikke jævn ved normal cruise, og jeg har ikke turde prøve lykken at skulle starte en varm bil.

Nogle gode ideer??

mvh Carsten

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #2 af 320
Kig efter om v.remmen er sprunget. Kan ske at den er blevet for varm til at starte op, hvis remmen er gået og bilen er blevet slukket varm. Er det tilfældet, så husk at skifte olien osv. Blot et gæt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #3 af 749
Lyder som om din starter er træt og ikke længere kan lide at blive varm

Never argue with a moron ! They will just drag you down to their level, and beat you with experience !!!!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #4 af 903
Hvis starter relæ ikke klikker, og du kan se at lyset dæmpes lidt,
vil jeg gætte stort på dit start relæ er defekt. Evt. sidder det stempel
der er indeni fast periodisk. Næste gang det sker :) kan du banke
let på relæet med en lille hammer.

Niels

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #5 af 1196
jeg har prøvet noget lignende i min tidl Pontiac, og det viste sig blot at være et træt batteri

mvh Steen

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #6 af 2689
Hej igen

Tak for jeres svar.
Ventilator remmen fejler ikke noget.
Jeg har selv skudt mig ind på at det kunne være starter relæet. For når jeg starter bilen nu, så laver den først en masse skralle lyde(sikkert fra relæet), inden startermotoren får strøm, men hvis batteriet er svagt, ville det så overhovedet kunne slæbe starteren rundt?

Jeg har købt et nyt lade relæ, men er det et fejlskud? Det lade relæ som sidder på nu er den flade elektroniske type, og jeg vil selvfølgelig ikke skifte det ud, hvis det virker :-)

Dejligt med alt jeres know how

mvh Carsten

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #7 af 2689
LIge en ting mere....

Hvis det var selve starteren som var stået af, så ville der vel lyde et enkelt klik fra starter relæet?

mvh Carsten

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #8 af 932
Altså, jeg havde samme ballade for et par år siden. Det var typisk, når stateren blev varm og når den så var kølet af (når Falckfolkene selvfølgelig var kommet) startede den som en drøm. Starteren blev udskiftet med en gearet starter - og pist væk var startproblemerne og de temmelig pinlige situationer....

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #9 af 2233
Prøv at gi den hjælp strøm fra en anden bil så er en evt, tvivl omsvagt batteri løst

2689 skrev: Hej igen

Tak for jeres svar.
Ventilator remmen fejler ikke noget.
Jeg har selv skudt mig ind på at det kunne være starter relæet. For når jeg starter bilen nu, så laver den først en masse skralle lyde(sikkert fra relæet), inden startermotoren får strøm, men hvis batteriet er svagt, ville det så overhovedet kunne slæbe starteren rundt?

Jeg har købt et nyt lade relæ, men er det et fejlskud? Det lade relæ som sidder på nu er den flade elektroniske type, og jeg vil selvfølgelig ikke skifte det ud, hvis det virker :-)

Dejligt med alt jeres know how

mvh Carsten

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #10 af 2193
Prøv at tjekke stel fra startrelæ til starter og stel fra batteri til motorblok. Jeg havde samme problem og det kostede mig et brændt ledningsnet til sidst bare fordi en skide møtrik ikke var spændt.
:blink:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 7 måneder siden #11 af 2243
Besvaret af 2243 på Foran isbutikken, af alle steder

2193 skrev: Prøv at tjekke stel fra startrelæ til starter og stel fra batteri til motorblok. Jeg havde samme problem og det kostede mig et brændt ledningsnet til sidst bare fordi en skide møtrik ikke var spændt.
:blink:


Hmm - her gik jeg og troede, du havde en skrue løs, Johnny... :whistle: :P

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #12 af 2267
Har også haft samme problem. Skiftede starter relæ uden det hjalp. Rengjorde alle stel og plus forbindelser uden det hjalp.
Har også haft starter skilt ad, renset og smurt uden effekt.
Til sidste købte jeg et brugt Optima gel batteri - det hjalp selv om jeg godt kunne høre at det var lige før at den ikke kunne starte når den blev varm.
I forbindelse med "vinter" opgraderingen som jeg har gang i bliver, starteren skiftet til en Hi Torqe og så håber jeg problemet forsvinder helt

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 7 måneder siden #13 af 2193

2243 skrev:

2193 skrev: Prøv at tjekke stel fra startrelæ til starter og stel fra batteri til motorblok. Jeg havde samme problem og det kostede mig et brændt ledningsnet til sidst bare fordi en skide møtrik ikke var spændt.
:blink:


Hmm - her gik jeg og troede, du havde en skrue løs, Johnny... :whistle: :P


Alt på mig er fast :evil:

Bend over and let me show you B)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 7 måneder siden #14 af 2243
Besvaret af 2243 på Foran isbutikken, af alle steder

Alt på mig er fast :evil:


Ja, det har du jo bevist før, Johnny... :whistle:
:P :lol: :biggrin:

Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen