En underlig lyd, utæt udstødning?

6 år 10 måneder siden - 6 år 10 måneder siden #1 af 2483
En underlig lyd, utæt udstødning? er oprettet af 2483
Ja jeg har for snart 1000 km siden skiftet motor på min 68'er og den har en lille "tap tap" lyd som jeg ikke helt kan blive klog på.
Jeg vil prøve at beskrive det så godt som jeg kan.
Den har træk kraft som et lokomotiv og køre ellers perfekt, jeg lokalisere lyden til at komme bagfra motoren, når man kommer over 2000 rpm er det ikke rigtig til at høre mere men først når jeg slipper gassen. jeg har gået med et langt metal rør og lyttet til ventiler og de giver ikke nogen mislyde fra sig syntes jeg, jeg har prøvet at tage tændrørs hætterne af en efter en mens den køre og lyden er stadig den samme og forsvinder ikke.
Tænkte også på tændingsbanken men hvor den står nu køre den rigtig godt med fin jævn tomgang, hvis jeg forsinker tændingen mere er det næsten som om tap lyden forsvinder men til gengæld køre den ikke godt.
Jeg mistænker flexpladen som kommer fra en gammel motor eller muligvis udstødningen, har lade mig fortælle at en utæt manifold kan give mistænkelige lyde fra sig?
Nogen der har nogle bud på hvad det kan være og om jeg muligvis er på rette spor?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 10 måneder siden #2 af 048
Utæt manifold pakning kan give nogle underlige lyde, som man kan tage fejl af. Check lige, at der ikke er en skrue ved manifolds der skulle være løs. :)

Bevar roen - støt melis

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen