Højttalere i Kitcar? Og renovering i Polen?

6 år 6 måneder siden #1 af 2731
Jeg skal have noget god lyd i min "nye" 2001 Convertible Kitcar V6 uden Mach system. Et sted står der, at dørene er beregnet på 6x8" højttalere og sidepanelerne ved bagsædet kan tage 6,5" højttalere (cirkulære). Men et andet sted står der, at begge steder kan man montere 6x8" højttalere. Jeg vil ikke have noget, som ændrer bilens udseende, andet end ting, som Ford rent faktisk leverede til den.

Er der nogen, der ved det af egen erfaring?

Renovering i Polen

Jeg set på www.polenrep.dk - Det ser rigtigt fint ud og de, som har prøvet at bruge dem, har været ovenud tilfredse. Er der nogen her, som har prøvet dem? Eller kan jeg risikere at blive den første glade kunde fra klubben?

10.000 kr. for komplet læderkabine inkl. døre m.m. i en C5 er f.eks. næsten "gratis"! Selv har jeg kigget på TMI, men der er godt nok mange forhindringer, for de har kun til GT sæderne, så der til skal jeg så anskaffe skumindsatserne og så har jeg endda ikke de rigtige GT nakkestøtter og så bliver det pludseligt meget dyrere end specialsyet polsk læderløsning med tysk autolæder. Og jeg skal endda ikke have læder på andet end sæderne! Jeg kiggede også efter et brugt sæt GT lædersæder, men de der var pæne, var godt nok også dyre!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 6 måneder siden #2 af 2731
Ingen viden om højttalere i en kitcar?

Og endnu et spørgsmål: Jeg så en video på youtube om udskiftning af baglygter. Han fortalte, at man skulle bruge en 11 MILLIMETER fastnøgle. Er kitcars metriske??? Hvornår skifter det fra tomme til metrisk i Mustangerne?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 6 måneder siden #3 af 2731
HOV! Jeg fandt selv svaret :woohoo: Fra 1999 er Mustangerne i hvert fald metriske. Måske endda også tilbage fra 1994, men da min "nye" er fra 2001, så er den altså metrisk :)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 6 måneder siden #4 af 486
Henrik Bruun s søn har en gul 99er cabrio som han har bygget højttaler i .. tror ikke han er medlem mere.. men spørger lige om du må ringe ham op... men sig ikke du vil male din gul.. for han er så glad for at være ejer af en af de få gule :biggrin:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 6 måneder siden #5 af 2731

486 skrev: Henrik Bruun s søn har en gul 99er cabrio som han har bygget højttaler i .. tror ikke han er medlem mere.. men spørger lige om du må ringe ham op... men sig ikke du vil male din gul.. for han er så glad for at være ejer af en af de få gule :biggrin:


He he, tak. Jeg skal prøve ikke at nævne det :whistle:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 6 måneder siden - 6 år 6 måneder siden #6 af 1817
Jeg har selv fået renoveret en karosse i Polen.
Stedet er kendt for kun at lave MB Pagode, SL (mågevinge), Porsche 356 og 911/912
Ting tager tid, Men!… Det er et perfekt stykke pladearbejde der er leveret og der er ikke noget at pege fingre ad.
Karossen blev leveret tilbage epoxygrundet udv. og færdigmalet indvendigt, klar til maler.
Jeg sparede ikke noget, set i forhold til arbejdet er udført i et land, der normalt er kendt for at have lave omkostninger? Jeg valgte udelukkende stedet fordi de er kendt for deres præcise og detaljeret arbejde med netop det bilmærke.
Der ville muligvis være et sted eller 2 der kunne have udført det samme her i DK, men desværre er det mere reglen end untagelsen, at når opgaven ikke lige "ligger til højrebenet" for den som påtager sig opgaven, så tårner problemerne sig op…
Der er nok lige så mange meninger om emnet som der er ærter i frysedisken i Bilka…?
Men i mit tilfælde, taler resultatet for sig selv.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 6 måneder siden #7 af 2731
Det ser fint ud og lyder lovende!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

6 år 6 måneder siden #8 af 2731
Der er gul og der er gul og det er ikke det samme. Mange små kameraer mener, at Springtime Yellow og Meadowlark Yellow er en fejl og i virkeligheden bør være karrygule. Zink Yellow til min 2001, som er den rigtige farve for årgangen, men ikke for VIN-nummeret, ser vildt kedelig ud på mange billeder. Screaming Yellow, som hører til 2004 årgangen, ser til gengæld fin ud på billeder, men nu har jeg købt gamle color chips fra 2001 og 2004, og Zink Yellow er faktisk en meget fin gul farve, mens Screaming Yellow er næsten karrygul. På denne 2004 brochure er de to farver lige ved siden af hinanden, for Egg Yolk Yellow for en Focus er Zink Yellow for Mustang (begge navne står ved samme chip i 2001 brochuren).

Venter stadig på bindende svar fra Skat og er ved at gå ud af mit gode skin af at skulle vente! Men Zink Yellow bliver nok farven, hvis alt flasker sig :) Og på tirsdag er der god vejrudsigt, så der skal jeg hente vidunderet og for første gang køre i den B)
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen