Manglende Motivation til projekt

Mere
7 år 4 dage siden #1 af 855
Hej Drenge og Piger

Har haft mit mustang projekt i en "del" år nu og har brugt mange timer på "hende" og $$$ ;) . Har over de sidste par år ikke rigtig haft den samme motivation som før . Så tænkte at nogle måske har prøvet noget lignende . Så hvis i har nogle gode råde til at "Booste" min motivation . Så del gerne ud af jeres "Guldkorn". Mvh. MCD 855
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 4 dage siden #2 af 2875
Det er op på hesten og komme i gang, du bliver træt af og se på den når der intet sker, man må glæde sig over de ting som bliver lavet, det er pisse surt og lave, tænk på når den er færdig og du kan køre i den, har lige lavet to Mustanger så jeg ved hvad du taler om.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 4 dage siden #3 af 048
Hej Per
Det er godt nok længe siden, at vi sidst har set hinanden og har udvekslet status på "projekterne". Jeg kender det så udmærket godt. I de 11 år Ørkenrotten var undervejs har jeg virkelig også haft mange perioder med lav lyst og energi - ikke mindst i perioder, hvis MCD havde trukket en del energi. Så gad jeg ikke se mustang i uge/månedsvis. Men det lykkedes. Jeg har ført dagbog over Ørkenrotten - lige fra den dag, den landede, til jeg fik plader på (og jeg tænker mig at fortsætte dagbogen. :) ). Det var en god ting. I sure perioder kunne man bladre lidt tilbage og læse, hvad der var sket + kigge på nogle af de gamle billeder fra da jeg skilte den ad. Så kunne jeg se fremskridt. Det gav ny energi til at komme videre. Det er aldrig for sent, at starte en dagbog :) .

Ørkenrotten blev officielt færdig i efteråret og fik sin "dåb" til "End of Summer" (hvor det pissede ned). Så var det tanken, at jeg straks skulle i gang med fastbacken, som (i første step) trænger til renovering af motor og bagtøj (nu må vi se om det griber om sig). Det orkede jeg ikke, så jeg tog en pause (hvor jeg så har lavet lidt andet research). Men i mandags gik det los og i aften er jeg forhåbentlig klar til at hive blokken ud. Så nu er det nu, Per! Ud i garagen og gang i fastbacken og så ser vi, hvornår de to fastbacks mødes et sted i Danmark :cheer: (y) .

Hvis Du er med på den, så lad os udveksle lidt billeder undervejs om, hvad vi har gang i og hvor vi er nået til. :)

Mvh
Finn 048

Bevar roen - støt melis

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

7 år 4 dage siden #4 af 2243
Besvaret af 2243 på Manglende Motivation til projekt
Jeg ved en smule om, hvad du mener, Per.

Selvom jeg langt fra skulle bygge noget fra bunden, er der små projekter, jeg bare ikke har haft overskud til. Så min Hund er der sket minus med i et år+
Gider dårligt at køre, har faktisk ikke kørt i år, men vi (jeg og Hunden) SKAL til GF på lørdag! Sgu!
Er ved at lade akkuen, da den var pænt flad torsdag! Hunden har ellers altid holdt strøm og spænding gennem vinterhi.
Nå, det var vist hvad jeg havde for nu - vi ses derude en dag :)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 3 dage siden - 7 år 3 dage siden #5 af 1861
Ellers prøv at se bort fra bilen som et stort og uoverkommeligt "Mustang-projekt"

Del det op i mindre projekter som feks. kabine, motorrum, lakering, drivlinie, nye fælge osv. så du får noget af det afsluttet og på den måde får mere og mere luft til de næste mindre projekter.
Jeg bruger det selv på min egen bil i mindre målstok, og skal feks ha et nyt gulvtæppe : I stedet for at skulle banke det hele i på en weekend, har jeg tænkt mig at skille det hele ad den ene weekend, rense og gøre klar den næste weekend, og montere de nye dele den sidste weekend, det hjælper ihvertfald mig at tage det i små bidder, og hele 3 gange kunne sige "nu er jeg færdig med det jeg ville lave" - ellers ligger det gulvtæppe sgu nok også på reservedels-hylden til næste år (y)

Hej fra Claus

Armen i karmen !

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 3 dage siden #6 af 3091
Ja kan godt genkende det fra det jeg har gået og rode med her i vinter.
Valgte at ikke hive motoren ud da den rust fri mustang, heldigvis var næsten rust fri, så når jeg mangle motivation var det bare at dreje nøglen så kunne jeg huske hvorfor det var jeg var igang.

Kan se på den tid jeg har lagt i det at hvis jeg havde skilt den fustændlig af var jeg ikke komme ud at køre i år, så må motoren og bagtøj ud til efteråret

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
7 år 3 dage siden - 7 år 3 dage siden #7 af 855
Hej 2875 du har helt ret i det du skriver . Man kan godt blive "lidt" irriteret når der ikke sker noget med projektet :) .Jeg må simpelthen stramme mig og komme igang med at skrue igen :) .

Hej Finn 048 det er længe siden at vi har diskuteret vores projekter . Har også bestemt at jeg må ud og være lidt mere aktiv . Jeg må så og sige tilbage i "Folden" . Lyder som en rigtig god ide med at udveksle billeder :) . Lyder godt at Ørkenrotten er kommet på Banen :)

Hej 3091 kan godt følge dig i det med at kunne starte den op engang imellem . Det er ren "chokolade" for ens trommehinder at høre sød V8 klang :) .

Hej Claus 1861 lyder som en god ide at dele det op i lidt mindre bidder . Der ingen tvivl om at der er stor tilfredsstillelse i at kunne krydse noget af på tavlen :) .

Hej 2243 det der med at have "overskud" kan jeg godt nikke genkendende til :) .

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen