Ebay og registreringsattest

Mere
4 år 6 måneder siden #1 af 3338
Hej,

Er totalt nybegynder. Jeg har gjort alt det man som klubben ikke anbefaler. Jeg har købt en Mustang 1965 på Ebay. Betalt for den og vi er nu nået der til hvor den skal afhentes. Sælger spørger mig hvad jeg vil gøre med registreringsattesten. Den skal på værksted i USA og derefter shippes til DK. Har ingen anelse om hvordan der fungerer over there. Er der nogen der kan hjælpe?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 6 måneder siden - 4 år 6 måneder siden #2 af 486
Besvaret af 486 på Ebay og registreringsattest
Hej Klaus
selvom du har været en klovn
behøver det jo ikke ende dårligt...
først
har du shipping aftale
og hvorfor værksted..
lige nu har du hverken bil eller title
det skal vi altså have styr på ... hvem har bilen nu

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 6 måneder siden #3 af 3338
Besvaret af 3338 på Ebay og registreringsattest
Ja, ja ved det godt - men helt tosset er jeg ikke. Bilen står hos sælger i Arizona. Jeg har købt den gennem Ebay og er beskyttet af deres Vehicle Purchase Protection. Jeg har en ven (som jeg stoler på) i Phoenix som er mekaniker og han skal hente bilen og lave det der måtte være før den shippes til DK. Min ven skal også sørge for shippingaftalen. Jeg har sagt til sælger at registreringsattesten skal med bilen sammen med en underskrevet købsaftale og alle øvrige dokumenter han måtte have på bilen - er der noget jeg har overset?

Mvh Klovnen

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 6 måneder siden - 4 år 6 måneder siden #4 af 921
Besvaret af 921 på Ebay og registreringsattest
Du er da ikke en klovn ;) Jeg har købt 3 Mustangs på den måde (y) Alle kom fint hjem. Jeg bad om at title kom med ved shipping. Den originale title skal være til stede ved export, ellers kan bilen ikke komme ud af USA. Og det er så alligevel muligt hvis der er dokumentation fra det DMW hvor bilen senest var registreret på at title er bortkommet ( det er ikke alle stater der udsteder ny title på gamle biler).
Jeg har også prøvet at have den ene på værksted før den blev shippet. Jeg ser ingen problem med det.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 6 måneder siden #5 af 3338
Besvaret af 3338 på Ebay og registreringsattest
Tak for svaret - det var en stor hjælp. Bilen er nu hentet hos sælger og står hos mekanikeren. Jeg kom til at tænke på, at bilen ikke er forsikret - det er måske mest relevant i forhold til tyveri. Jeg har talt med Tryg og de har ikke en forsikring der kan bringes i spil her. Noget bud på hvor jeg kan købe en tyveriforsikring af bilen imens den bliver repareret - idet mekanikeren ikke har noget der dækker (det skal jo nok være et amerikansk selskab)?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 6 måneder siden #6 af 832
Besvaret af 832 på Ebay og registreringsattest
Hej, tillykke med bilen. Det bedste er hvis du får sælger til at skrive en DMV 501 bill of sale formular. En 501 bruges til at overføre title til dig. Du finder den på DMV's hjemmeside i den stat bilen er registreret. Husk også at afmelde bilen hos DMV efter export, ellers får tidligere ejer eller du fortsat regninger for registreringsafgift. Jeg har købt en bil i CA, hvor jeg også tidligere havde købt biler, og blev mødt med en regning for ubetalt registrering på en tidligere bil. Ikke mange penge, bare træls.
Du får meget svært ved at forsikre bilen som ikke bosiddende i USA. Kan din amerikanske kammersjuk ikke forsikre den i hans navn? Ellers prøv hos The Phoenix Insurance (www.phoenixinsurancellc.com/services/auto-insurance/), de er de eneste jeg har fået til at forsikre mig som udlænding. Har nok forsøgt 25-30 selskaber! Regn roligt med at det er temmeligt dyrt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 6 måneder siden #7 af 515
Besvaret af 515 på Ebay og registreringsattest
Tillykke med din nye Mustang - 1965 og hvad mere? ... fortæl fortæl :)

Det ser da ud til at du har godt styr på det hele (y)
Du nævner ikke noget om shippingfirma. Hvis du endnu ikke har lavet aftale med et så er det vigtigt at du får det på plads snarest. Har flere gange benyttet www.shipoverseas.com som er nemme at have med at gøre og rimelige i pris. Fik shippet min 67 HT fra NY til Aarhus i sidste år i maj måned for $2250 inklusiv afhentning på sælgers adresse og fuld forsikring mv. Selve shippingen var via Schumacher Cargo som også har styr på det.
Her var der faktisk en del bøvl og forsinkelse fordi bilen var fra Californien og ikke havde været indregistreret i staten NY hvor den var ankommet 14år tidligere i forb m flytning, og den registrerede ejer i mellemtiden var afgået ved døden. Eksportmyndighederne ville ikke godkende dokumenterne uden NY Title (som ikke fandtes og ikke længere udstedes) hvorfor shippingfirmaet fik sælgeren (en bilforhandler) til at kontakte familien som han havde købt den af og få dem til at få indregistreret bilen med en NY Transferable Registration som gyldig grundlag for eksport. Med dette dokument gik alt glat herefter. Dog var jeg noget spændt på toldsyn af bilen i DK, men det gik også problemfrit uden spørgsmål til dokumenterne :)

Pøj pøj med det hele og glæd dig til den kommer og din ´jomfru´ køretur (y)

Life is a cruise

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 6 måneder siden #8 af 3338
Besvaret af 3338 på Ebay og registreringsattest
Tak for alle svarerne - det har været til stor nytte for mig. Der kommer helt sikkert mere :)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen