Så har jeg slettet alt på dette forum!

Mere
3 år 7 måneder siden - 3 år 7 måneder siden #1 af 389
Respekt Rolf,

Ja jeg tør heller ikke køre en tur når tiden kommer eller møde til et træf, før der kommer et regelsæt man kan forholde sig til :dry:

Mvh. Lars

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
3 år 7 måneder siden - 3 år 7 måneder siden #2 af 486
Hej Rolf

dine tråde og billeder burde være fjernet nu :blink:

venlig hilsen
Kim Sennenwald
formand

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
3 år 7 måneder siden #3 af 1861
Hvor er det bare ærgerligt at der nu går paranoia i den ! Dels er det surt at man allerede nu - hjemme foran computeren - føler sig skyldig i en en eller anden uberettiget og udefinerbarlig lovovertrædelse. Og endnu mere surt at man skal se frem til en 2020-sæson, hvor man i den grad er nervøs for at der står en fæl fyr på det næste træf/næste køretur/næste hjørne, som kun er ude efter at knalde en for whatever lille detalje der kan opfindes til lejligheden. Damn, hvor er det ødelæggende for vores ellers gode klubliv, og vores hobby i det hele taget.

Hvis det nu virkelig skulle være sådan at MS læser med her, eller at i står på det næste træf/køretur/hjørne, så må i tro mig når jeg siger at i med ro i sindet kan vinke min bil uden om kontrollen - dels er den helt efter de påståede regler, og dels er jeg fattig som en kirkerotte efter at have ejet en gammel bil i mange år. Selv om i skulle finde på at skrive en bøde ud, har jeg ikke råd til at betale den - man kan som bekendt ikke klippe håret af en skaldet ... Og det er lige så sandt, som alt andet man kan læse her på nettet !

Hej fra Claus

Armen i karmen !

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen