Start af ny hjemmeside udskydes til mandag 6/5-13

  • 587
  • 587's profilbillede
  • Offline
  • Platin medlem
  • Platin medlem
  • Niels Henrik
Mere
10 år 10 måneder siden #1 af 587
Kære alle,

Beklager at må meddele dette, men på grund af tekniske og ressource mæssige udfordringer, kommer vi til at skubbe drift start af den nye hjemmeside til <B> mandag morgen den 6/5-2013 kl. 09:00</B>.

Bruger konverteringen fra den gamle side er blandt andet ikke helt på plads endnu.
Yderligere har vi her til sidst måtte opgive at konvertere alle indlæg fra forummet på den gamle hjemmeside til den nye. Som vi også sagde på generalforsamlingen, håbede vi på til det sidste, at vi kunne få det med.

Resultatet bliver at vi i første omgang laver et ’link’ til den gamle hjemmeside fra den nye, så man stadig kan gå ind på den gamle side via den nye. Den bliver ’kapslet ind’ ligesom butikken også er det i dag, på både den eksisterende side og den nye.

Dette giver også jer mulighed for, efter starten, at hente billeder og tekst fra jeres gamle side til brug på den nye, hvis I ønsker det.

Samtidig havde vi ikke folk sat til at hjælpe onsdag, men det har vi mandag. Disse kan bistå ved opstarten den 6/5, så I, medlemmer, kan komme så godt i gang som muligt.

Fredag eller i løbet af weekenden følger en tråd mere på den gamle hjemmeside, med hvordan I skal gøre for at komme ind på den nye side efter mandag.

Beklager denne udskydelse, igen igen :| , men kan pt. ikke gøre andet ….

Med venlig hilsen
Niels Henrik

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
10 år 10 måneder siden #2 af 797
Jeg synes det er for ringe, at i ikke ku få den "op at stå# samtidig med den genetablerede jernbaneforbindelse til nordjylland :D Nu vil jeg så i stedet for tage ud og høre sjoisjaldemogratisterne´s ynkskyldninger for den seneste tids kolde morgener ;) Ha en glimragende 1 Maj. (y)

Rule nr,1. There are no rules.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
10 år 10 måneder siden #3 af 2193
Jeg synes du var lige lovlig hårde ved dem.

nyhederne.tv2.dk/article.php/id-67791611...ud-i-aarhus.html?fbs

Så meget betyder 6 dages forsinkelse da ikke :D :D :D

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 10 måneder siden #4 af 030
Om den nye hjemmeside åbnes 1. maj eller en anden dato i maj er mindre interessant - det er årstallet der tæller - efter ca. 3 år med utallige udsættelser og mærkelige forklaringer så forekommer denne - forhåbentlig sidste udsættelse - mærkværdig i og med, at det for længe siden burde være gået op for de ansvarlige, at det at sætte en deadline er håbløst i dette projekt. Men øjensynligt er de ansvarlige ikke blevet klogere hen ad vejen i de 3 år.

Med venlig hilsen - den forhenværende redaktør, der så heller ikke fik lov at pippe med på ønsker om nye funktioner på web til blad og omvendt - trods løfter fra bestyrelsen -
Jan 030

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • 587
  • 587's profilbillede
  • Offline
  • Platin medlem
  • Platin medlem
  • Niels Henrik
Mere
10 år 10 måneder siden #5 af 587
Hej Jan,
Nu det med at blive klogere undervejs har nok flere facetter end der lige kan listes op her. Men én ting er sikkert .. Vi har forsøgt at gøre det på den måde, vi har ment var den rigtige. Og det har været med op ture og ned ture, men med det mål, at vi som klub skal have en rigtig god efterfølger af vores nuværende hjemmeside.

Vi må også samtidig ’tage hatten’ af for #140 Michael Nielsen, som virkelig har formået at skrue den eksisterende hjemmeside sammen, som bare ramte ’bulls eye’, og passede Mustang klubben perfekt. Og har gjort det i gennem mange år.

Det har været svært at lave efterfølger til noget som bare opfylder ”det hele”.
Men vi er godt undervejs, og jeg tror med den nye hjemmeside, at vi har et fælles forum, mødested og et sted hvor vi kan dele vores erfaringer mange år frem i tiden.


<B> Jan: Du skriver at du gerne ville ’pippe med på ønsker om nye funktioner på web til blad og omvendt….’ </B>

Og det beklager jeg, Jan :(&#61516; Jeg havde gerne set dig med din erfaring, bidrage med input til synergien, og til samspillet mellem Pony Power og den nye hjemmeside, og de nye muligheder det kunne give.

Men som jeg sagde til dig i oktober har vi ligget og rodet med en masse teknik igennem lang tid, hvor grafik og nyhedsformidling var nedprioriteret. Og at vi ikke var klar til det endnu.

Og da vi endelig var klar (hvilket var sent i forløbet desværre) havde du meldt fra ….

Jeg tror fortsat på synergien i mellem nyhedsformidling via hjemmesiden, og uddybende artikler i Pony Power. Og også grafisk, at man skal kæde de to medier sammen.

Jeg beklager meget din beslutning om tilbagetrækning, da du har en enorm erfaring, masser af viden at give ud af, og at du har været/er et enorm aktiv for klubben med din indsats i gennem mange år.

Jeg er ikke i tvivl om, at du ville kunne være med til at løfte hjemmesiden op på Pony Power niveau.

Jeg kan håbe på, når der falder lidt ro over tingene, at vi kan starte den lovede dialog, så vi kan styrke hjemmesiden, Pony Power og klubben fremadrettet ….

Mange hilsner
#587 Niels Henrik

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 10 måneder siden #6 af 1131
Kunne ikke formuleres bedre Jan og nu kommer det jo frem henad vejen, at flere har tilbudt deres hjælp, men dette ignoreres åbenbart i flæng. ^o) og nu ikke mere "pladder" om, det gøres af frivillige o.s.v. hvis man påtager sig et hverv, må man stå på mål for det. ( iøvrigt er det som jeg forstår det, et såkaldt PROF. firma, der står for udviklingen af den nye hjemmeside ).

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen