Mustang 1964-68 convertible projekt købes

Mere
3 år 6 måneder siden #1 af 486
klør det i fingerne Anders:biggrin:
Mere
3 år 6 måneder siden #2 af 515
Ja Kim det ´kribler og krabler´ i hele kroppen - bange for at jeg er i 3. stadium af den uhelbredelige Mustang syge :silly:

Life is a cruise
Mere
3 år 5 måneder siden #3 af 515
Takker for jeres henvendelser med forslag til mit næste projekt. Nu er projektet i hus og jeg skal igang med at smøre og polere mit værktøj så det er klar :biggrin:

Den trænger til lidt TLC og en vask og støvsugning mm. Har ikke kørt siden 1983 men nu skal den tilbage fra de ´døde´.

Her er et smug kig


Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 5 måneder siden #4 af 486
stort tillykke

men men ... aahhh det billede viser for lidt .. come on :biggrin:
Mere
3 år 5 måneder siden #5 af 515
Tak Kim og beklager den langsomme responstid men har være lidt hængt op med at få al det praktiske på plads så den kan komme hurtigt på vej afsted til DK måske allerede i slutningen af næste uge håber jeg.

Her er så vidunderet. Ja ok pæn er den jo ikke, men det blir den! Masser af hul i bunden, uha - men faktisk en ´sund´ projektbil for det er kun det tynde bundplade som er hullet. Torq boxe, rails, rockers skulle være friske som det ser ud til. Ja jegved godt at når man begynder at slibe kommer ´skeletterne ud af skabet´ men sådan er det jo :biggrin:


Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 5 måneder siden #6 af 515
Her bilens Marti Report hvor man kan se hvordan den blev bygget i sin tid, og den ser ud til at være holdt original til nu (y) :)

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF


Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 5 måneder siden #7 af 515
Jeg tænker den i det væsentlige skal holdes original så den kommer til at se ud som denne her.
Shelby striber?? Vi ser tiden an :)

Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 5 måneder siden #8 af 486
Anders.. du er sku positiv .. dejligt i disse tider
ps. god fornøjelse i garagen
Mere
3 år 5 måneder siden #9 af 515
Så er den lange rejse til Danmark begyndt, fra Carrollton, Dallas, TX (ikke langt fra GasMonkey Garage hvis I har kigget serien :) ) til Houston havneterminal hvorfra turen den 20 november går videre med skib til Aarhus med forventet ankomst 30 december, om alt går efter planen.Sælger har været utrolig flink og få det hele pakket inklusiv de dele jeg fik købt hos NPD samt skiftet nogle dæk så den kan rulle.Her er lastbilen ankommet for at hente (y) Så er det bare at vente, og vente, og vente .. :biggrin:


Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 5 måneder siden #10 af 1861
Hej Anders,
jeg ser ikke det her før nu, da jeg sjældent kigger under "Biler købes"
Tillykke med projektet - det ser spændende ud - håber vi vise nogle billeder + tekst i Pony Power undervejs og naturligvis af det færdige resultat til den tid.
Tag gerne fat i mig hvis det har din interesse at være med i PP - se privat besked.
Tak / Hej fra Claus

Armen i karmen !
Mere
3 år 5 måneder siden - 3 år 5 måneder siden #11 af 515
Hej ClausJo det var vel også bare det ene som tog det andet sådan at det nu er blevet til en tråd her under køb/salg, hvor det vel ikke rigtig hører hjemme ;) Nå uanset så tak og ja jeg vil da gerne levere noget input til PP undervejs hvis det gir god mening.Her er sidste nyt fra i går hvor shippingfirmaet opdaterede deres plan. Ikke overraskende kom den ikke afsted den 20. november som først planlagt, men nu planlagt til den 28/11. Tilgengæld er der nu sat VESSEL skib på og det er et godt tegn. Anskomst datoen er stadig den samme. Lovende .. (y) (y) :biggrin: :

Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 4 måneder siden #12 af 515
I tirsdags den 1. dec fik jeg bekræftet at hun var afsejlet fra Houston i lørdags ganske som planlagt (y) :)

Lidt Google og her er så dagens opdatering. APL HOLLAND containerskibet er nu udfor Miami og skyder en fart på12,7knob (23,5 km/t).
Det kan ses at skibet forventes til Le Havre i Frankrig den 18. dec. Derfor meget sandsynligt at musse lander i Aarhus den 31. dec,

Jeg tror min bil står i den hvide container 3 række bagud fra stævnen :biggrin:


Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 4 måneder siden #13 af 1869
..Ahh..lige den hvide container indeholder Trump gadgets der skal til kommunekemi..:lol: ..

There is no substitute for rearwheel drive...Period.."
Mere
3 år 4 måneder siden #14 af 515
Alt går meget planmæssigt, skibet er nu kun 62,3 Nautical Miles (ca 115Km) fra Le Havre i Frankrig (y) :)

Alt tyder på det blir en God Jul og noget at se frem til snart :biggrin:


Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 3 måneder siden #15 af 515
Med en uges forsinkelse efter stop og omlastning til PEGASUS skib i Bremerhaven nåede containeren i morges kl. 4.40 frem til Aarhus havn.
Nu skal der pakkes ud og bilen sendes med autotrans til Aalborg - forventelig med ankomst i løbet af ugen der kommer - blir sgu spændende :)


Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 3 måneder siden - 3 år 3 måneder siden #16 af 515
Idag kl 11.45 kom lastbilen til Aalborg med en lille hest og vupti kort efter ind i garagen med den. Nu skal den så bare vænne sig til kulden her og det er en helt ny oplevelse for den brrr :biggrin:
Jeg fik øje på den 19. oktober så alt i alt knap 3 mdr. fra første kærlighed til under samme tag - det er da meget godt synes jeg. Faktisk blev den sendt alene i 20 fods container så der er nok ikke så mange der køber biler derovre for tiden.
Nå men er rigtig godt tilfreds med bilens stand, alt det strukturelle ser sundt. Faktisk ser nederste bageste dele af quaterpanels rustfrie ud hvad jeg ikke har set før - bageste hjulkasser plejer at være dårlige men ikke her. Til gengæld har begge quaterpanels nogle grimme buler som måske kan rettes ud og ellers må der nye til. Bilen fremstår ret original og har stadig sin single udstødning monteret. Tidl. ejer har dog udskiftet køler-hesten med Shelby fog-lights. Det blir nok lavet tilbage til original tænker jeg.
Første projekt er at finde ud af om motoren efter 37 års stilstand kan bringes til at virke igen, inden den blir pillet ud.

Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 2 måneder siden - 3 år 2 måneder siden #17 af 162
Fedt Anders....

44 år med samme 69' Mustang
Mere
3 år 2 måneder siden - 3 år 2 måneder siden #18 af 515

Fedt Anders....

Ja du har helt ret Tommy (y)Er jo ved at lære den bedre at kende inden det går løs for alvor med restaureringen. En lille detalje som fryder, er at karburatoren stadig har sit type skilt.

Life is a cruise
Bilag:
Mere
3 år 2 måneder siden #19 af 162
...og måske en lille plade ved/under tændspole og måske lige så på bagtøj. En lille seddel i bagsædet ville være rigtig sjovt

44 år med samme 69' Mustang
Mere
3 år 2 måneder siden #20 af 515

...og måske en lille plade ved/under tændspole og måske lige så på bagtøj. En lille seddel i bagsædet ville være rigtig sjovt


Jamen du har helt ret. Der sidder en på intake også :)


Life is a cruise
Bilag: