Svar: Mustang 1964-68 convertible projekt købes

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
X

Emne historie: Mustang 1964-68 convertible projekt købes

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

...og måske en lille plade ved/under tændspole og måske lige så på bagtøj. En lille seddel i bagsædet ville være rigtig sjovt


Jamen du har helt ret. Der sidder en på intake også :)

Bilag:

...og måske en lille plade ved/under tændspole og måske lige så på bagtøj. En lille seddel i bagsædet ville være rigtig sjovt

Fedt Anders....

Ja du har helt ret Tommy (y)Er jo ved at lære den bedre at kende inden det går løs for alvor med restaureringen. En lille detalje som fryder, er at karburatoren stadig har sit type skilt.

Bilag:

Fedt Anders....

Idag kl 11.45 kom lastbilen til Aalborg med en lille hest og vupti kort efter ind i garagen med den. Nu skal den så bare vænne sig til kulden her og det er en helt ny oplevelse for den brrr :biggrin:
Jeg fik øje på den 19. oktober så alt i alt knap 3 mdr. fra første kærlighed til under samme tag - det er da meget godt synes jeg. Faktisk blev den sendt alene i 20 fods container så der er nok ikke så mange der køber biler derovre for tiden.
Nå men er rigtig godt tilfreds med bilens stand, alt det strukturelle ser sundt. Faktisk ser nederste bageste dele af quaterpanels rustfrie ud hvad jeg ikke har set før - bageste hjulkasser plejer at være dårlige men ikke her. Til gengæld har begge quaterpanels nogle grimme buler som måske kan rettes ud og ellers må der nye til. Bilen fremstår ret original og har stadig sin single udstødning monteret. Tidl. ejer har dog udskiftet køler-hesten med Shelby fog-lights. Det blir nok lavet tilbage til original tænker jeg.
Første projekt er at finde ud af om motoren efter 37 års stilstand kan bringes til at virke igen, inden den blir pillet ud.

Bilag:

Med en uges forsinkelse efter stop og omlastning til PEGASUS skib i Bremerhaven nåede containeren i morges kl. 4.40 frem til Aarhus havn.
Nu skal der pakkes ud og bilen sendes med autotrans til Aalborg - forventelig med ankomst i løbet af ugen der kommer - blir sgu spændende :)

Bilag: