Mustang 1964-68 convertible projekt købes - KØBT

Mere
1 måned 3 uger siden #1 af 515
Har du et Mustang projekt stående som du har fortrudt, er gået ´kold´ i eller ved at du aldrig kommer igang med - så er jeg interesseret.

Ring/skriv til 3156 0404

Mvh
Anders

Life is a cruise
Mere
1 måned 2 uger siden #2 af 486
klør det i fingerne Anders:biggrin:
Mere
1 måned 2 uger siden #3 af 515
Ja Kim det ´kribler og krabler´ i hele kroppen - bange for at jeg er i 3. stadium af den uhelbredelige Mustang syge :silly:

Life is a cruise
Mere
1 måned 1 uge siden #4 af 515
Takker for jeres henvendelser med forslag til mit næste projekt. Nu er projektet i hus og jeg skal igang med at smøre og polere mit værktøj så det er klar :biggrin:

Den trænger til lidt TLC og en vask og støvsugning mm. Har ikke kørt siden 1983 men nu skal den tilbage fra de ´døde´.

Her er et smug kig


Life is a cruise
Bilag:
Mere
1 måned 1 uge siden #5 af 486
stort tillykke

men men ... aahhh det billede viser for lidt .. come on :biggrin:
Mere
1 måned 1 uge siden #6 af 515
Tak Kim og beklager den langsomme responstid men har være lidt hængt op med at få al det praktiske på plads så den kan komme hurtigt på vej afsted til DK måske allerede i slutningen af næste uge håber jeg.

Her er så vidunderet. Ja ok pæn er den jo ikke, men det blir den! Masser af hul i bunden, uha - men faktisk en ´sund´ projektbil for det er kun det tynde bundplade som er hullet. Torq boxe, rails, rockers skulle være friske som det ser ud til. Ja jegved godt at når man begynder at slibe kommer ´skeletterne ud af skabet´ men sådan er det jo :biggrin:


Life is a cruise
Bilag:
Mere
1 måned 1 uge siden #7 af 515
Her bilens Marti Report hvor man kan se hvordan den blev bygget i sin tid, og den ser ud til at være holdt original til nu (y) :)

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF


Life is a cruise
Bilag:
Mere
1 måned 1 uge siden #8 af 515
Jeg tænker den i det væsentlige skal holdes original så den kommer til at se ud som denne her.
Shelby striber?? Vi ser tiden an :)

Life is a cruise
Bilag:
Mere
1 måned 1 uge siden #9 af 486
Anders.. du er sku positiv .. dejligt i disse tider
ps. god fornøjelse i garagen
Mere
4 uger 1 dag siden #10 af 515
Så er den lange rejse til Danmark begyndt, fra Carrollton, Dallas, TX (ikke langt fra GasMonkey Garage hvis I har kigget serien :) ) til Houston havneterminal hvorfra turen den 20 november går videre med skib til Aarhus med forventet ankomst 30 december, om alt går efter planen.Sælger har været utrolig flink og få det hele pakket inklusiv de dele jeg fik købt hos NPD samt skiftet nogle dæk så den kan rulle.Her er lastbilen ankommet for at hente (y) Så er det bare at vente, og vente, og vente .. :biggrin:


Life is a cruise
Bilag:
Mere
2 uger 12 timer siden #11 af 1861
Hej Anders,
jeg ser ikke det her før nu, da jeg sjældent kigger under "Biler købes"
Tillykke med projektet - det ser spændende ud - håber vi vise nogle billeder + tekst i Pony Power undervejs og naturligvis af det færdige resultat til den tid.
Tag gerne fat i mig hvis det har din interesse at være med i PP - se privat besked.
Tak / Hej fra Claus

Armen i karmen !
Mere
1 uge 6 dage siden - 1 uge 6 dage siden #12 af 515
Hej ClausJo det var vel også bare det ene som tog det andet sådan at det nu er blevet til en tråd her under køb/salg, hvor det vel ikke rigtig hører hjemme ;) Nå uanset så tak og ja jeg vil da gerne levere noget input til PP undervejs hvis det gir god mening.Her er sidste nyt fra i går hvor shippingfirmaet opdaterede deres plan. Ikke overraskende kom den ikke afsted den 20. november som først planlagt, men nu planlagt til den 28/11. Tilgengæld er der nu sat VESSEL skib på og det er et godt tegn. Anskomst datoen er stadig den samme. Lovende .. (y) (y) :biggrin: :

Life is a cruise
Bilag: