2006 Mustang Coupe - 1. ejer / Gene Felton

Mere
1 uge 3 dage siden #1 af 200
Jeg er kommet til at købe en 2006 Mustang coupe V8 som jeg egentlig ikke har brug for men forhistorien til bilen var bare så god at jeg ikke synes jeg kunne lade være - måske der er en her der vil kunne bruge den.

Tilbage i 2006 fik jeg mulighed for at købe en 65 Mustang HT historisk racerbil som oprindeligt var blevet bygget/kørt af Gene Felton, idag 4 x IMSA vinder og Hall of Fame´er i USA - og jeg har siden har løbende kontakt med ham. Det sidste års tid har han flere gange spurgt om jeg ville købe hans sorte 2006 GT coupe V8 da han ikke får den brugt mere af helbredsmæssige årsager og her for kort tid siden fik han mig overtalt.

Bilen er som sagt købt af Gene som ny - har været i garage altid, kun kørt 41000 miles, har fået lavet alle recalls, herunder også seneste airbag recall. Den har fået monteret for ca. 5000 dollar Roush 18 tommer med Michelin Sport dæk. Står som ny bil. Det er en Premium GT. Dertil ekstraudstyr som sideairbags, deluxe interiør, 5 trin automatgear.

Alle Genes privatbiler, ihvertfald dem han har samlet på, har været sorte med rødt læder - og lige nu forsøger han at sælge mig sin 69 GTO convertible i samme farvekombination.

Jeg synes det røde læder til en sort bil er super lækkert ...... men jeg har sku biler nok så er der en her der kunne tænke sig sådan en så er jeg åben for at lade den gå videre. Prisen beregnes ud fra USD 13500 + indlandsfragt, containerfragt til DK og told/moms.

sms 28443350

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.