Ford Mustang, 4,7 V8, Aut. 289 Cui, Coupe årg 1968

Mere
3 uger 3 timer siden #1 af 1798
Denne renoverede Mustang er noget helt for sig. Bilens stand er sjældent set, da der ikke findes mange, som har været igennem en så gennemført, grundig og total fejlfri restaurering.

Bilen blev i 2007 total renoveret og til bilen hører en mappe med billeder af restaureringen, hvori der også er kvitteringer for minimum 165.000 kr. alene i dele.

Bilen er desuden lakeret i bunden og har tidligere deltaget i udstillinger. Der er selvfølgelig IKKE tale om en Amerikaner lakering, og ved besigtigelse kan man ved selvsyn konstatere, at skærme lister og lignende sidder snorlige.

Den starter og kører perfekt hver gang, og jeg har aldrig haft problemer med denne bil. Kvitteringer, såsom olieskift og anden form for vedligehold i Danmark, kan fremvises.

Under mit ejerskab i cirka 11 år har bilen tilbagelagt cirka 8000 km. Den har aldrig været ude i regnvejr og har altid været opbevaret i garage.

Ønsker man at have et køretøj, der fremstår i overordentlig perfekt stand, er der ingen tvivl om, at denne bil vil leve op til forventningerne.

For mit vedkommende er det nu tid til at prøve noget andet, og derfor er bilen til salg.

Forsikring 1295 kr årlig
Vægtafgift 585 kr halvårlig
Næste syn 25.oktober 2024
BEMÆRK:
Bilen står opbevaret udenbys, så ring/skriv i god tid for eventuelt besigtigelse. INGEN BYTTE.

Skriv på thedalhof@gmail.com

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.