Mustang Rød 1965 aut. 289 4,7 V8 cabriolet

Mere
2 uger 6 dage siden #1 af 1487
Original Mustang fra 1965 med automatgear, automatisk/hydraulisk kaleche, ikonisk gammeldags el-antenne og radio med kassette.

Omlakering gr. buler på fronthjelm og bagklap, samt af sikkerhedsmæssige grunde monteret nye originale dæk, fordi den har været opbevaret 9 år i en garage hos en ældre dame i New Mexico, efter hendes mands død. Hun ville dog umiddelbart ikke sælge den, før i 2007 hvor det lykkes mig at få den til Danmark.

Ellers fremstår bilen helt original, gik uden problemer gennem syn igen i 2015, og fremstår uden nogen form for rust. Fik i 2019 nye bremser og har hvert år fået skiftet olie, blot for at passe motoren, idet den ingen olieforbrug har ellers. Kun et par små dryp, fra gearkassens hydraulikolie ved svinghjulets pakninger kan ses efter en vinters opbevaring, men så lidt at professionelle mekanikere ikke vil gøre noget ved det.
Bilen er opbevaret i tør garage med dækken over, og starter prompte samt kører stille som en spindende mis, kun den dejlige V8 lyd høres, og har altid været total pålidelig og driftsikker, har været flere ture sydpå bl.a.
Jeg har monteret et let aftagelig kombineret dækken/vindskærm over bagsædet, således der kan køres motorvejskørsel uden nogen form for træk bagfra, total lækkert ved lange ture i åben vogn.

Bilen sælges alene af den grund, vi ikke kommer til at køre meget mere i den fremadrettet, hvormed jeg dog med blødende hjerte synes den skal have et nyt hjem hvor der bliver kælet for- og kørt i den.
Bilen er vurderet både forsikringsmæssigt og tidl. i klubben til 250.000 kr. hvorfor den sælges med rabat til 240.000 kr.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen