PAS PÅ! - om små mærkelige ting fra USA

10 år 1 måned siden - 10 år 1 måned siden #1 af 2731
Jeg har aldrig gjort noget halvt. Da jeg kunne cykle hurtigt og langt, satte jeg en Guinness rekord ( sibirien.dk/1997 ) og da jeg var interesseret i Anden Verdenskrig som lille knægt, var der ikke den møtrik på en Tiger tank, som jeg ikke vidste noget om i mindste detalje. Da jeg havde BMW motorcykel var der ikke den mærkelige ting med BMW-logo, som jeg ikke købte! For tiden er mit inventar ved at blive overklistret med pony'er og "tri bars".

Nu er jeg virkeligt gået i gang med at powershoppe til mine Mustanger og andet. F.eks. en helt uundværlig madkasse i retrodesign med Mustanglogo på, caps, tæpper osv. Desværre er det lidt dyrt ud i told og ikke mindst toldbehandling, så jeg bruger ShopUSA.dk og samler mine indkøb til få forsendelser. Senest købte jeg en masse dimser til radio i min 2001 Mustang, hvilken det nu end bliver (der er to 2001'ere som mulighed, hvor jeg allerede nu ejer den ene), og der til nogle svinedyre originale Cobrabaglygter, der er blevet samlerobjekt i USA, og som giver en rigtig pæn løsning på at jeg får gule blinklys.

I forbindelse med den sidste ordre, den med radiodimser og baglygter, fandt jeg nogle helt uundværlige skulderpuder til sikkerhedsselerne. På siden på Amazon for produktet var der overstrømmende kundekommentarer om, hvor fantastiske de er og hvordan de løser det helt enorme problem det er, at man bliver øm i skulderen af sikkerhedsselen. Det lød som et frygteligt problem, og godt nok har jeg aldrig oplevet det, men for at være sikker på at jeg ikke blev udsat for det, så var det helt nødvendigt at få de skulderpuder! Det kunne så endda give 4 ekstra pony logoer i bilen!

Puderne blev de første af en lang ordre, som jeg fik bekræftelse på blev afsendt. Nu er alle delordrene dukket op, bortset fra de uundværlige puder. Det viser sig, at de er sendt fra KINA! Og suiten kan ikke betale evt. told, så nu hænger alle stumperne inkl. Cobrabaglygterne uhjælpeligt fast pga. af de åndsvage skulderpuder! :pinch:

Så pas på! Der lurer mange farer der ude i shoppingjunglen! :lol:

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Mere
10 år 1 måned siden #2 af 486
velkommen til vores verden... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :evil:

Venligst Log på for at deltage i samtalen