Hjælp til at finde information om korrekt bemaling

Mere
9 år 9 måneder siden #1 af 320
Hej alle.

Er igang med at finde information om hvordan hele undervognen på min 1967 Fastback var malet originalt, alt lige fra selve bundpladen, udvendigt og i kabinen, samt bærearme, bagtøj, kardan, div. godkendelseskrydser, mærkater, mm.

Har søgt en del på google med mere, men kunne godt tænke at hører jer andre, om der er nogen der har billeder eller links til sider, hvor jeg kan se den korrekte bemaling.

Kan forstå at der er stor forskel på, hvordan det er lavet alt afhængigt af, hvor bilen er produceret.

Heldigvis kan jeg stadig tyde meget af den originale maling på bunden. Min er mat rødbrun. Dog kunne jeg godt tænke mig at finde frem til, hvordan den var langs panellerne. Mange viser at det er den udvendige farve, som blot er sprøjtet på udvendigt på panellerne uden afdækning og derfor ryger på bunden også.

Ydermere har jeg set nogle bærearme som er farvet helt sorte i silkemat, andre der op til ca. 10 cm i sølv yderst og resten er sort. Hvad er rigtigt her?

Hvilken farve er spindlen?

Mht. bagtøj, ser det ud til at være sort med en rødbrun klump. Er der nogle der kan bekræfte dette?

Sidst men ikke mindst, så vil jeg gerne have gode råd til hvordan andre har klaret det tykke lag i hjulhusene, det er tykkere end body.

Ser frem til at få nogle gode input :biggrin:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

9 år 9 måneder siden #2 af 2243

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
9 år 9 måneder siden #3 af 1653
Hej Michael,

Jeg er lige med på en kigger, har samme interesse og min var også oxyd-rød i bunden.

Jeg har et login til et forum for California Special og fundet dette: californiaspecial.com/forums/showthread....highlight=body+paint

Ved ikke om linket kan ses uden login, men pænt er det ikke, og skæringer mellem motorrum og torpedo er tilsyneladende tilfældig afhængig af hvem der stod med pistolen den pågældende dag :unsure:

Med hensyn til hjulkasserne har jeg fjernet alt, det lignede næsten en asfaltering ;) og overvejer nu at finde plast-inderskærme til både for og bag, har ladet mig fortælle at Granada eller Taunus skulle passe, eller kan tilpasses? Nogle der kender til det?

Hv. Peter

Hellere fortryde det man gjorde, end det man ikke fik gjort!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen