veterantræf i Ishøj

Mere
8 år 8 måneder siden #1 af 2090
veterantræf i Ishøj er oprettet af 2090
har fået denne invitation fra en god ven fra FORD A klubben , det kunne være vi kunne samles nogle stykker og vise vores biler sammen med de andre
håber på godt vejr


Veterantræf – Sommerens sidste åbent hus”




Museumsforeningen lukker ned for en rigtig fin sæson 2015 med en invitation til veteranfolket og alle med lyst til teknik, mekanik og gamle velholdte maskiner.

Mød op for at se og høre de gamle B&W motorer fra 1032 køre og opleve lidt af stemningen og motorstøjen fra dengang værket var i drift.
Sommeren igennem strater museumsforeningen en eller flere motorere som en del af de faste rundvisninger, der hver år beriger 800 – 1000 gæster med historier om Værket og den funktion Værket havde og stadig har.

Thorsbro er det perfekte samlingssted for veterankøretøjer af enhver art, cykler, biler og knallerter.

Rigtig godt vejr er forælængst bestilt til arrangementer søndag den 6. september 2015, kl. 13-16.

Foreningen håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at lufte veteranen, køre en tur og fremvise det kæreste eje eller komme tilfældigt forbi, nyde naturen ved Lille Vejle å, se på de fantastiske veterankøretøjer og få en oplevelse på denne sidste sommerdag i året.

Har du ikke mulighed for at dukke op den 6. septembner, se da efter sæson 2016, som starter i maj måned. Følg med på museumsforeningens hjemmeside, som opdateres løbende og indeholder mange flotte fotos fra livet på Værket. Se mere på www.thorsbrovand.dk.

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Mere
8 år 8 måneder siden #2 af 486
Besvaret af 486 på veterantræf i Ishøj
lyder da hyggeligt

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Mere
8 år 7 måneder siden - 8 år 7 måneder siden #3 af 2314
Besvaret af 2314 på veterantræf i Ishøj
Lidt billeder dernede fra.vi var da 4 mustang,ikke mange ud af sådan en stor klub.

Venligst Log på for at deltage i samtalen