Skip to main content

Nyt bagtøj til 2.3 EcoBoost årgang 2016

Mere
1 år 3 måneder siden #1 af 3674
Hej Mustang folk

Jeg har været så heldig at erhverve mig en Ford Mustang 2.3 EcoBoost årgang 2016 i august. Nu har den været på værksted første gang .
Idet jeg bor tæt på Autohuset Vestergaard i Horsens, så var jeg hos dem.

De har lavet denne video, som jeg egentlig synes er rigtig fin:  eu.citnow.com/vthbg0yG1Bs

I dag har jeg fået følgende meddelelse:
Evap delen koster ca. 1.100,- plus montering.
Brændstof pumpe delen koster ca. 900,- plus montering.
Bagtøj kan de ikke hjælpe med, fordi Ford Danmark ikke hjælper når der er tale om biler, som ikke er indregistreret i EU fra ny.
Lokalt vil de dog forsøge at skaffe sig lidt mere info og se om de kan skaffe dele et andet sted. Men de er nok ikke de bedst egnede til at skifte det.

I forhold til hvad jeg har fået at vide, så koster ovenstående dele ca. 300,- stykket på nettet.
Men bagtøjet har jeg ikke fået hjælp til.

Jeg vil aller helst at nogen kan hjælpe mig nær Horsens, men er det påkrævet, så må jeg tage turen til Sjælland og finde et andet transportmiddel til og fra arbejde (jeg kører min Mustang til hverdag).

Er der nogen herinde som kan fortælle mig hvad de enkelte dele koster i realistisk pris og hvem der eventuelt kan reparere bilen for mig?

Og så lige en note:
Bilen er købt hos Cph Auto Group. Deres hjemmeside er væk, mail bliver returneret og telefonnummer eksisterer ikke mere. Dog er cvr nummer stadig aktivt hos erhvervsstyrelsen. Jeg anser dog sandsynligheden for at kunne bruge min garanti for nærmest nul.
Jeg havde bilen igennem det store FDM tjek og de nævner støj i bagtøjet. Jeg kontaktede dem for at høre hvad det var, men de sagde at det ikke var noget, der kræver udbedring. Så jeg har faktisk kontaktet FDM nu med henblik på at jeg altså med baggrund i deres udtalelse ikke fik brugt garantien i tide.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 3 måneder siden - 1 år 3 måneder siden #2 af 3037
Øv - det er vist bare suck it up og betal. Jeg kender ikke så mange værksteder, der tager nyere amerikanere. Du kan prøve bk-auto her i Århus og der ligger noget us pitstop på Fyn. Der ligger noget olschool auto i Jelling, men det er vist mere de gamle biler.

Hvis bagtøjet skal renoveres så er du nok hurtigt på den forkerte side af 20.000, men det er bare gætværk.
Sidste redigering: 1 år 3 måneder siden ved 3037.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum