Skip to main content

Velkommen til Mustangklubben

Som klub vil vi gerne samle alle i Danmark som har interesse for Ford Mustang. Det er klubbens ånd, at alle medlemmer søger at være hinanden behjælpelige med informationsudveksling og lignende i alle spørgsmål i relation til Mustang – lige fra køb, vedligeholdelse over restaurering og forholdet til myndigheder i relation til afgifter m.v. Dette vil også fremgå af den meget livlige debat på hjemmesidens opslagstavle (forum).

Det er ligeledes i klubbens ånd, at der er plads til alle, uanset alder, køn eller hvilken model af Mustang, man nu måtte brænde mest for. Dette kommer til udtryk såvel ved de køreture, der arrangeres bl.a. om onsdagen - Onsdagscruise – som på de lidt større arrangementer rundt om i Danmark, hvor klubben også deltager. Der er altid mange med og det er både ejere, ægtefæller, børn og hunde. Om vinteren arrangeres der også forskellige sammenkomster – Garagetræf eller Swap-meets – hvor vi mødes til udveksling af erfaringer og i øvrigt for at hygge os sammen i den mørke tid uden Mustangen på landevejen. Vi er en klub for hele familien med et fantastisk godt socialt sammenhold. Mulighederne er mange og kun medlemmerne sætter grænsen for klubbens udfoldelse og virke.

Med andre ord - her er tilbudet til dig om indmeldelse i en klub, der er til for at pleje din interesse for Ford Mustang.

Landsdækkende klub

Klubben er landsdækkende og udover at deltage i træf og arrangementer, der kan have interesse for klubbens medlemmer, udgiver vi klubbladet "Pony Power" fire gange årligt, hvor relevant stof omkring Ford Mustang tages op samt driver hjemmesiden www.mustangklubben.dk.

Alt dette får man for et årligt kontingent på pt. 400,00 kr

Ford mustang - et bilmærke, der nu har eksisteret i over 50 år. Den er værdsat og skattet over hele verden, og står i dag som et ikon på frihed og den Amerikanske drøm.

Ford Mustang har en historie uden sidestykke – selv i dag. Ford Mustang satte rekord allerede det første år, en rekord der stadig ikke er slået. Der blev solgt knap 500.000 biler det første år. Ford Mustang var en "alle mands bil", som næsten alle havde råd til. Da bilen blev præsenteret d. 17. april 1964 var billigste udgave til omkring 2.500 USD, men man kunne også bestille en model og udstyrsvariant, hvor prisen var det 10-dobbelte. Mustangen henvendte sig med andre ord til et meget bredt publikum. I dag ejes bilerne af et ligeså bredt publikum i alle aldre.

Relativt billig og ukompliceret

Der er til stadighed rigtig mange Mustanger i gadebilledet. Det er naturligvis først og fremmest den store interesse, der altid har været for denne fantastiske bil der er årsagen til de mange biler. Dertil kommer, at den er nem at reparere og vedligeholde og derfor relativt billig og ukompliceret at holde kørende. Tilgangen af reservedele til selv de ældste modeller er ikke noget problem, da stort set alle dele reproduceres. Der er mange virksomheder der i dag fabrikerer og sælger reservedele og tilbehør, ligesom der er mange, som udvikler nyt tilbehør til de entusiaster der vil modernisere deres Mustang. Så selvom der er mange Mustanger, der for hovedpartens vedkommende tilhører kategorien veteranbiler, er det bestemt ikke en bil, der er på vej ud af billedet – tværtimod.

Så velkommen i klubben til alle nye interesserede entusiaster.

VAREMÆRKER

Klubbens navn "Mustang Club of Denmark" og binavne "MCD" og "Mustangklubben" samt logo er registrerede varemærker. Varemærkerne må ikke anvendes eller refereres i sammenhæng udenfor klubregi, uden forudgående skriftlig samtykke fra klubbens bestyrelse.

DISCLAIMER

Klubbens bestyrelse kan ikke drages til ansvar for hjemmesidens indhold og kvalitet. Bestyrelsen kan ligeledes ikke drages til ansvar for medlemmers og ikke-medlemmers indlæg på Opslagstavlen og annoncer under Køb/Salg sektionen samt ydelser og virke i forbindelse med link henvisninger.