Hej, jeg søger en mustang fra 1964½ til 1969

3 år 3 måneder siden #1 af Anonym
Hej, jeg er 21 og har siden jeg var 13 haft en stor drøm om at købe en gammel Mustang og sætte den i stand sammen med min far.

Jeg håber nu, at jeg lige har nok til at købe én. Inkl. reparationer og dele, som skal laves, kan jeg strække mig til 70-80.000,-.
Det er alt, jeg har at bruge, og jeg er bange for, at jeg aldrig får chancen for at købe én, hvis jeg ikke gør det, før jeg starter på uddannelse. Jeg vil gerne lægge meget tid i det men har ikke flere penge.
Drømmebilen vil være en rød Mustang fra 1967. Men det er lige meget hvilken model - det skal bare gerne være en v8 - 1964½ til 1969.

Hvis du har én, du gerne vil sælge, eller kender til én, så vil jeg meget gerne høre fra dig! Den behøver slet ikke at være perfekt men skal bare ikke have noget, som er alt for svært at lave. Men meget kan jo også læres:)

Kontakt mig meget gerne på email:
niklasskinhoj@hotmail.com

Tusind tak!
Mvh Niklas
Mere
3 år 3 måneder siden - 3 år 3 måneder siden #2 af 1861
Hej Niklas,
jeg må desværre sige til dig at det nok bliver svært at finde noget indenfor det budget du nævner...
Hvis du er heldig kan du finde et projekt til 70-80.000,- men så er det helt sikkert et projekt som du skal bruge næsten/cirka det samme beløb på at sætte i stand.
Det er desværre synd at jeg må sige sådan til dig, for vi er glade for nye medlemmer her i Mustangklubben, men min klare vurdering er at dit projekt ikke er realistisk inden for det beløb du nævner.
Håber du kan finde en anden bil, ellers må du væbne dig med tålmodighed og spare lidt mere op ! Jeg købte min Mustang da jeg var 45 :-)
Hej fra Claus

Armen i karmen !