Skip to main content

Hjælp EU-baglygter på 1999 -2004 modellerne

Mere
9 år 6 måneder siden #1 af 1653
Hej alle,
Er i gang med at klargøre min 04ér til toldsyn, og vil gerne høre om der er nogle her i klubben der kan hjælpe med info om, ændring af baglygterne så de kan synes.

Jeg påregner i første omgang at ændre de eksisterende bak-lygter til gul blink.

Hvad skal der til?
- Nyt blinkrelæ for at separere stoplyset fra blink?
- Hvad skal ændres i ledningsnettet, er der nogle der ligger inde med et el-diagram?

Så vil jeg gerne se eksempler på hvordan sideblink kan monteres, uden at bore al for meget i skærmene.

Vh.\ Peter

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Gæst
  • Gæst
9 år 6 måneder siden #2 af
Her er for en gangs skyld noget teknik, som jeg ved lidt om :woohoo:

Her kan du se, hvordan du installerer Cobralygter: www.mustangevolution.com/mustang-article...-light-installation/

Så får du omstillet bilen til europæisk blink uden at trække mærkelige ledninger gennem hele bilens længde (som er gjort i min). De ekstra blinkpærer sætter du ind i stedet for baklygterne, indtil du har nogle Cobralygter eller Eurolygter.

I stedet for Cobrarelæet til blink, kan du bruge ekstra modstande til at kompensere for de i hver side to manglende lamper. Det rigtige relæ til EN blinklampe i hver side bagtil, er dog den mest rigtige løsning. Relæet er så billigt, at du nemt får det med posten uden at skulle betale moms og told. Søg på eBay efter "5L5Z-13350-AA" eller "EP-27"

De rigtige Cobralygter blev fremstillet til bilerne i 2001 og 2002 og som reservedel i 2003 og så var det slut. De er blevet samlerobjekter og jeg måtte hoste op med næsten 4.000 kr. for mine (inkl. fragt, moms og told)! Alternativet er såkaldte eurolygter, hvor nogle af dem ligner de almindelige røde, blot med ekstra hvide felter, hvor Cobralygterne har gult blink. Andre varianter er ret så anderledes og, synes jeg, meget grimme. Varianterne koster ikke ret meget og jeg mener, at de alle produceres af samme fabrik. De kan købet meget billigt på amazon.com (køber I ikke også jeres bildele hos en boghandler? :whistle: ) og de har både DOT og SAE mærker.

Så vidt jeg ved, så er Cobralygterne som de er, fordi man solgte et lille antal af bilerne i Tyskland, men det er mere gætværk fra min side, end det er viden.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum