Skip to main content

Phosphate & Oil coating

Mere
8 år 9 måneder siden #1 af 611
Phosphate & Oil coating blev oprettet af 611
Hey guys!

Er der nogen (der kender nogen) der har fået lavet det amerikanerne kalder Phosphate & Oil coating (manganfosfatering) her i Danmark?
Eller evt. nogle der har haft erfaring med at bestille fosforsyre hjem som farlig gods, og så lave det selv ligesom ham her:


Jeg ved godt det ikke er den bedste overfladebehandling, men det originalt, og det ska' jeg da ha' :woohoo:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 8 måneder siden - 8 år 8 måneder siden #2 af 048
Besvaret af 048 på emne Phosphate & Oil coating
Hej Jannick
Jeg forskede lidt i sagen for et godt stykke tid siden, da jeg også kunne tænke mig at prøve det til nogle af delene til Ørkenrotten. Jeg talte med nogle mennesker i kemibranchen, men det var ikke til at opdrive det rigtige Phosphat herhjemme. Det var vist max. militæret, der havde tilladelse til at anvende det. Og de kvanti, jeg i bedste fald kunne komme i nærheden af, var voldsomme i denne sammenhæng (mener det var 25 kg). Så efter en del research opgav jeg (til familiens almene tilfredshed, da der ikke var udelt begejstring for, at jeg havde tænkt mig at lave kemi-laboratorium i værkstedet) og fik i stedet sort-eloxeret delene. Det er jo ikke helt den samme kulør, men jeg er nu ganske tilfreds med resultatet :)

Bevar roen - støt melis
Sidste redigering: 8 år 8 måneder siden ved 048.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 8 måneder siden #3 af 611
Besvaret af 611 på emne Phosphate & Oil coating
Hej Finn

Eloxeret, det havde jeg ikke lige tænkt på. Er det helt sort og ensartet i kuløren? Tænker at det måske også kan laves i forskellige farver. Nogle af de originale fosfateringer var jo også ret grå i det.

Hvis man bare var i USA ville det være noget nemmere, de har bare et helt andet udvalg i sager til at renovere gamle biler :)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum