Skip to main content

Råd om forsikring

  • Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
8 år 6 måneder siden #1 af
Råd om forsikring blev oprettet af
Hej med jer,

Er måske løbet ind i et problem, som jeg håber I kan hjælpe mig med.
Har som sagt en Mustang, som jeg har forsikret i et givent selskab. De har været ganske flinke ved mig, og var faktisk det eneste selskab, der ville have mig, trods jeg ikke har en hverdagsbil. Må bruge bilen som fritidsbil, køre til træf, køre i udlandet og max 5000 km om året. So far so good.
En drengedrøm jeg har haft i langt tid, er at køre til Le Mans i den til somme og se løbet. Kiggede forsikringsbetingelserne igennem for at se om der var noget jeg skulle være opmærksom på. Ingenting! Bestiller billetterne og betaler oven i købet ekstra, så den kan holde i et indhegnet område, sammen med andre veteranbiler og specielbiler. Billeterne bliver betalt......Glæden er stor.
Jeg gør så den, åbenbart store fejl, at jeg skrive til mit forsikringsselskab og spørger om der er noget jeg skal være opmærksom på. BIG MISTAKE!
Får at vide at de syntes det er en dårlig ide, og at de nu kun vil forsikre bilen, om den står i aflåst garage dernede. Begrundelse: Der bliver stjålet mange biler på Le Mans!!! Mig ind og google både på danske og internationale sider for at se om jeg kan finde noget. Intet. Ringer til GP-Tours, som var mere end uforstående over for påstanden. Ham, jeg talte med, havde været arrangør i over 15 år og har ikke oplevet noget som helst lignende. Har talt med et par stykker andre og de kan heller ikke genkende billedet. Har skrevet lidt fem og tilbage til forsikringsselskabet og de står fast på at den skal bag lås og slå, selvom der IKKE står noget som helst om det i betingelserne. En forsikringssagkyndig ude på mit arbejde, siger at forsikringen ikke har ret til at lave deres egne regler uden det er oplyst i betingelserne og at jeg efter reglerne stadig vil være forsikret, HVIS, der skulle ske noget. Men ved ikke om jeg tør løbe den risiko.
Så mit spørgsmål er to ting. Har I oplevet det samme og kender I evt et forsikringsselskab, som forsikrer veteranbiler uden at man har en hverdagsbil?
Ser frem til at høre fra jer.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Gæst
  • Gæst
8 år 6 måneder siden #2 af
Besvaret af på emne Råd om forsikring
Jeg kan ikke hjælpe dig med rejsen, men der er forsikringsselskaber der er tilfredse med at qmn har en 45 knaldet, som hverdags køretøj, hvis ens køres behov ikke er til andet, mener Thisted er etnaf dem.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 6 måneder siden #3 af 2636
Besvaret af 2636 på emne Råd om forsikring
Hejsa, som forsikringsmand må jeg hellere komme med et par kommentarer. Det fremgår af dine forsikringsbetingelser eller police, hvilket dækningsområde du må køre i og det er højst sandsynligt Damark og EU/EØS lande. Hvis du efter din kontakt til forsikringsselskabet ikke har fået en ny police med de restriktioner, som du nævner kan du roligt køre til Le man. Du skal selvfølgelig passe på dit kilometertal, som kun er 5000 km du bruger jo alene de 3000 på turen derned og hjem igen. Når det så er sagt har vil jo nogle billige forsikringer idet vores biler ikke opfylder et dagligt transportbehov, men alene hygge, træf og lidt feriekørsel. Du kan overveje at forsikre din bil på almindelig vis, så er der ikke så mange restriktioner at holde øje med, men selvfølgelig er prisen hel anderledes. God tur og vi ses snart på vejen igen (y) Mustang hilsen Finn 2636

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum