Skip to main content

Mustang 65

  • Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
8 år 5 måneder siden - 8 år 5 måneder siden #1 af
Mustang 65 blev oprettet af
Hej :) Jeg står og skal stille mine ventiler på min 298 Mustang 65 GT, og er kommet lidt i tvivl om hvordan jeg skal gøre det, håber der en eller flere som kan/vil hjælpe mig TAK.
Sidste redigering: 8 år 5 måneder siden ved .

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 5 måneder siden - 8 år 5 måneder siden #2 af 611
Besvaret af 611 på emne Mustang 65
Medmindre du har en K-code Hipo 289, eller den er konverteret til faste løftere, så burde du have hydrauliske løftere ...? Hydrauliske skal kun stilles én gang.
Hvis du virkelig har "solid lifters", så vil der være et givent spillerum mellem vippearm og ventilspindel. Hvis du har hydrauliske, så vil vippearmen være spændt ned således at den giver et preload på den hydrauliske løfter, dvs. ca. 3/4 omgang længere ned end hvor spillerummet forsvinder.

Jeg vil faktisk anbefale dig, selvfølgelig med en kritisk tilgang, at se FLERE forskellige videoer påYoutube omkring emnet, søg f.eks. "ford 289 valve lash adjustment". Hvorfra jeg befinder mig nu kan jeg desværre ikke gå på Youtube for at finde en video til dig, men jeg er helt sikker på at der er tonsvis af guider på området. Som man siger, et billede siger mere end 1000 ord, og en video siger mere end ... ja lige nøjagtig ja (y)
Sidste redigering: 8 år 5 måneder siden ved 611.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum