Skip to main content

Marguerite-Cruise -revival!

Mere
5 år 10 måneder siden - 5 år 10 måneder siden #1 af 585
Marguerite-Cruise -revival! blev oprettet af 585
Nogle er måske gået lidt "døde" i at køre til diverse arrangementer og andre vil nok sige at der er nok at "køre til" -gode arrangementer spredt rundt i hele landet, men sådan har det ikke altid været.
I 2008 kunne de jyske medlemmer kigge misundeligt på de sjællandske "Onsdags-cruise" der dengang stadig kunne samle et anseeligt antal biler, men selvom mange efterlyste arrangementer vest for Storebælt, så kneb det gevaldigt at samle folk og at få nogle til at arrangere "noget".
Et arrangement som kom til at lægge kimen til mange efterfølgende, især østjyske arrangementer, var "Marguerite-Cruiset".
Idéen var at cruiset med tilhørende depeche, skulle følge Marguerite-ruten som er anlagt på de mest naturskønne veje gennem hele landet (undtagen på Bornholm) og aktivere MCD-medlemmer langs ruten og derved skabe nye bekendtskaber på tværs af klubben. Det gik forrygende i starten, men på Sjælland løb arrangementet ind i "kviksand". Det viste sig at være utroligt svært at bringe depechen gennem det sjællandske og samtidigt løb de legendariske "Onsdags-cruise" også ind i problemer med deltagelse.
Med stort besvær nåede depechen til Fyn igen og befinder sig pt. -så vidt jeg er orienteret, på "færgelejet i Bøjden", klar til at blive modtaget og videreført i det sønderjyske og videre op gennem Jylland.
MEN! Hvem skal modtage og køre den næste etape i det legendariske "Marguerite Cruise"?
Selv har jeg tumlet lidt med idéen om at lave et "raid" ned for at hente depechen og bringe den op til de første MCD'ere der melder sig klar med en etape/arrangement....?

-hvem er klar på et evt. raid?

Inde i depechen, som er en trææske, ligger der en turguide, som beskriver Marguerite ruten og kan give idéer til steder der kan besøges/ samarbejdes med og der ligger også en "gæstebog" hvor deltagere kan skrive sig ind i og evt. skrive en hilsen, eller lille anekdote fra etapen.
Foreløbigt har cruiset været undervejs i 10 år og forhåbentligt kommer depechen hele ruten rundt, så ringen kan sluttes i Viborg... engang...

Hvem er friske på næste etape i vores allesammens " Marguerite-Cruise"?

-skal det være et "live saving" marathon-raid ned for at hente depechen og bringe den frem til de næste MCD'ere der melder klar med et cruise? -eller står der måske MCD'ere klar med en etape på færgelejet i Fynshav?

Lad os sammen gøre "Marguerite Cruise revival 2018" til et uforglemmeligt arrangement i denne skønneste sommer i mands minde.

PS! I det sjællandske er de berømte og af flere stærkt savnede " Onsdags cruise" med succes genoptaget, og flere er allerede, som det kan læses om i PP, gennemført. .SÅ INTET ER UMULIGT
Sidste redigering: 5 år 10 måneder siden ved 585. Begrundelse: Stavefejl

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • 2243
  • Gæst
  • Gæst
5 år 10 måneder siden #2 af 2243
Besvaret af 2243 på emne Marguerite-Cruise -revival!
Kære Martin,

Jeg har med STOR glæde deltaget i adskillelige Marguerite-Cruises her på Sjælland - eller som I jyder kalder Sjælland: København :P :biggrin:
Jeg kan KUN anbefale, at "stafetten" kører videre, og jeg vil til enhver tid deltage, når jeg bare er tilnærmelsesvis i nærheden. Kører gerne 100 miles til start og hjem, og det samme på cruiset. Denne vidunderlige tradition må IKKE! dø.
Har skrevet i "logbogen" også (y) :) ¨'
Så min opfordring til ALLE MCDer: Kør videre, kør med, planlæg evt. en rute - whatever.

RAID!!! :woohoo:

Mange hilsener
Terkel

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
3 år 11 måneder siden #3 af 3281
Besvaret af 3281 på emne Marguerite-Cruise -revival!
Stafetten blev for nyligt taget op. Turen gik fra Sønderborg til Aabenraa

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum