Skip to main content

Den nye hjemmeside

Mere
2 uger 2 dage siden #1 af 149
Den nye hjemmeside blev oprettet af 149
Som I kan se, har vi fået ny hjemmeside. 

En af hovedårsagerne var, at vi måtte skifte hosting-udbyder, da vores tidligere udbyder ikke længere kunne supportere Joomla, som er det system, hjemmesiden er bygget på.
En anden vigtig årsag til denne omfattende opdatering var at styrke sikkerheden betydeligt, både for vores brugere og for selve hjemmesiden. Sikkerhed er og vil altid være vores højeste prioritet.I forbindelse med dette nødvendige skift har vi benyttet lejligheden til at introducere et mere moderne og tidssvarende design.
Vi er overbeviste om, at det nye layout er både æstetisk tiltalende og funktionelt forbedret, selvom smag naturligvis kan variere.Vi er dog opmærksomme på, at nogle medlemmer har oplevet problemer med at logge ind på den nye side.
Dette skyldes de nye øgede sikkerhedskrav, hvor adgangskoder nu skal bestå af mindst 8, helst 12 tegn, der som minimum inkluderer små og store bogstaver og tal (også gerne specialtegn) i vilkårlig rækkefølge.
Hvis man har glemt sin adgangskode, kan man anmode om en ny på hjemmesiden, men dette kræver, at man har en gyldig e-mailadresse registreret under sin profil.
Har man stadig problemer med at logge ind, kan man henvende sig til enten medlemsregistratoren eller næstformanden Vi gør opmærksom på, at brugernavnet altid vil/skal være medlemsnummeret for at sikre en ensartet og sikker adgang til vores side og lette vores medlemsadministration.Skulle et medlem støde på en uhensigtsmæssighed, opfordrer vi til at rapportere det.
Vi vil gøre vores bedste for at rette fejlen, hvis det er muligt. Bemærk dog, at vi også har andre jobforpligtelser ved siden af klubarbejdet, så det kan ske, at fejlretningen trækker lidt ud. 

Vi håber på, at I vil tage godt imod den forandrede side. 

CAVE ADSUM
Emnet er blevet låst.
Leveret af Kunena Forum