× Er du gæst her, og har du et spørgsmål eller en forespørgsel til klubben eller folk i klubben kan det gøres her.
Det kunne være man som gæst ville søge medlemmernes hjælp til konfirmation, bryllup eller lign.

Søger Mustang til en times kørsel omkring roskilde

4 år 4 måneder siden #1 af Philip
Hejsa. Jeg søger nogen som har en Ford Mustang (gerne lidt ældre årgang) omkring roskilde som vil låne den ud i en times tid.

Sagen er den at en af mine bedste venners far desvære har fået kræft og det er nu kommet så langt at han er indlagt på hospice i Roskilde.

Min ven spurgte forleden sin far om der var noget han ønskede at han havde prøvet i sit liv, han svar var "at få en tur i en Mustang"

Så derfor skriver jeg her. Det ville være helt fantastisk hvis nogen ville låne deres Mustang ud til min ven så kan kunne køre sin far en tur i den, jeg ved det ville betyder utroligt meget for både min ven og hans far. Som udgangspunkt ville det være bedst hvis min ven kunne få lov til at køre den selv med hans far på passagersædet, så de kunne få denne sidste oplevelse sammen. Ved godt det nok er svært at finde nogen der vil låne deres bil ud, men prøver alligevel lykken.

Vi vil selvfølgelig gerne betale for det, lægge depositum mv. og selvfølgeligt køre ordentligt og passe på bilen som var den hans egen.
Håber inderligt der er nogen der vil hjælpe.

kontakt mig gerne på philip.alexander.helm (snabelA) gmail.com

Mvh Philip
Mere
4 år 4 måneder siden #2 af 486
hej Philip

jeg tror ikke at i skal regne med at nogen vil leje deres mustang ud

men ærlig talt så tror jeg opleveles er lige så stor hvis de sidder og nyder turen med ejeren ved rattet

mvh Kim