× Er du gæst her, og har du et spørgsmål eller en forespørgsel til klubben eller folk i klubben kan det gøres her.
Det kunne være man som gæst ville søge medlemmernes hjælp til konfirmation, bryllup eller lign.

Biler søges til udstilling ved Næstved 4. september 21 - Cannonball Festival

2 år 8 måneder siden #1 af Anders Nannerup
Hey US bil ejere. (nok primært jer på Sjælland)

Jeg søger 20 flotte/fede/specielle US biler i årgang ca. 1965 til 1980 til udstilling på Cannonball rock festivalen ( DAD, The Sandmen, Kellermensch, Søren Andersen, Grumpynators, Junkyard Drive, Timechild, og mange flere) der afholdes ved Næstved lørdag den 4. september.

gaffa.dk/nyhed/149899/ny-rockfestival-fa...r-uden-restriktioner

Bilerne placeres bag let indhegning og under opsyn på et græsområde på pladsen og skal fungere som biludstilling af specielle biler for publikum. Det er en en dags festival.

Du får som fører af bilen en dagsbillet (værdi ca. 600) + lidt mad og drikke på dagen. Du kan derudover medtage op til 3 personer i bilen som kan købe dagsbillet til halv pris.

Bilerne skal være på plads i god tid inden pladsen åbnes for publikum klokken 12.00 og stå på udstilling ind til det bliver mørkt. D-A-D er festivalens hovednavn og de går på klokken 22.30.

Jeg leder efter en varieret gruppe af biler, årgange, modeller, farver etc. så der er noget lækkert for publikum at kigge på når de ikke lige hører musik.

Kontakt mig direkte på 28443350 eller a.nannerup@stantonchase.com med billede af den bil du ønsker at deltage med. Del gerne med dine US bil venner.

mvh Anders