Pertronix 6V eller 12V

Mere
6 år 8 måneder siden #1 af 2267
Pertronix 6V eller 12V er oprettet af 2267
Jeg syntes lige jeg vil dele mine nylig erhvervede erfaringer omkring Petronix ignitor & Flame-Thrower.

Da jeg fik min Mustang var der allerede installeret Pertronix Ignitor på den.
Jeg har så købt en Flame-Thrower (1,5 ohm) uden først at få checket op om der var en aflastnings modstand i spændingen til ignitoren og ja det var der så, hvilket jeg så heldigvis opdagede før jeg brændte noget af.
Jeg skrev til Petronix og forsøgte på bedste vis at forklare at jeg kørte med den originale tændspole og Ignitor med 6v (grundet modstanden). Så jeg ville høre om Ignitoren kunne håndtere de 12V og om jeg derfor bare kunne kortslutte modstanden (Flame-Thrower'en skulle jo gerne af 12V). De svarede meget kort - ja den skal have 12V.
Jeg var stadig ikke overbevist og ville jo meget nødig brænde Ignitoren af, hvis den kun kunne klare 6V.

Efter at have Google't en del kunne jag stadig ikke finde ud af om hvordan man kunne se eller om der er forskel på ignitors (6V el 12V).
Til sidst ringede jeg så til Petronix og her fik endelig bid. Jf tech support så er der nogen der er 6V og nogle der er 12V men man kan ikke umiddelbart se forskel på dem. I visse tilfælde skulle der være stemplet et N6 på bagsiden af monterings pladen.
Ydermere fik jeg så også at vide at der ikke var forskel på Flame-Thrower's og at de samme bliver brugt både til 6V og 12V.

Så nu har jeg installeret Flame-Thrower'en og bibeholdt formodstanden, men jeg kan dog ikke mærke forskel rent motormæssigt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen