Indkøb af garage/værksteds lift

Mere
6 år 8 måneder siden #1 af 2689
Hej igen :-)

Jeg er ved at planlægge indkøb af inventar til min nye garage, og har bedt en Kinesisk producent og leverandør af værksteds lifte om en pris på et stk lift

Link:
shxinghui.en.alibaba.com/product/4553980..._scissor_lifter.html

Der har tidligere været nogen her på forum, som har foreslået at man gik sammen om at indkøbe større ting og sager, og det er egentlig det jeg forsøger med det her emne.

Er nogen herinde interesseret i at jeg bestiller flere af ovenstående lifte hjem, eller måske være interesseret i andre produkter fra producenten?

Jeg regner med at bestille min lift om 14 dages tid, hvis prisen er ok. Jeg skal nok komme tilbage med pris, når de har svaret på min forespørgsel.

mvh Carsten

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden #2 af 2689
...og i er alle inviteret til Pølse og pils, når garagen er klar. :cheer: :cheer:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden #3 af A.Nannerup
Jeg har en 4-søjlet kina lift. Selvom den fint fungerer er jeg dog alligevel træt af selv at skulle samle den færdig og gå og blive irriteret over at alt bare ser ud til at være lidt for "kina" agtigt ..... Skulle jøg gøre det om ville jeg nok i dag hellere have brugt lidt flere penge og fået en lidt finere lift .....

Den du kigger på er måske bedre kvalitet, blot min observation.

Uanset hvad, så lyder pølser og pils som en god plan :)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden #4 af 2678
Hej Carsten,

Prøv at tage fat i René fra www.piremi.dk/

En udmærket 2-søjlet kinalift til 10.000 og den kan hentes på en trailer i Kulhuse (tror stadig han har to på lager!)

Nice bil ellers (y) - kan det passe at du har købt den af Peter som havde den stående ude ved sit arbejde poå Østerbro ? Jeg var selv ude og kigge men fik kolde fødder da den havde stået stille længe (har ikke forstsnd på biler), men den er fed og har en god historie fra overthere.

Glæder mig til pølser og pils :biggrin: :biggrin:

Jimmi #2678

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
6 år 8 måneder siden #5 af 2689
Hej Jimmi

Tak for tippet mht 2-søjle liften. I først omgang vil jeg dog gerne prøve at finde en løsning , så jeg undgår at skulle have de 2 søjler stående. Garagen bliver desværre ikke sååå stor :-)

og ja det er Peters bil. Jeg kan godt forstå at du betænkte dig med at købe den, for der har være en del følge problemer, pga den lange stilstand, men alt det mekaniske bortset fra motoren , kører rigtig fint, efter en fin sommer med en del KM på landevejene.
Desvære er motoren ikke i orden , og som jeg nævner tidligere er den hevet ud , med renovering forøje. I dag skal motoren op i en motorstand, og så bliver det spændende at finde ud af hvor meget der skal til :-) Den skulle jo gerne spinde til næste forår

mvh Carsten

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen