Kør nu pænt......!

10 år 5 dage siden #1 af 820

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 5 dage siden #2 af 2731
Besvaret af 2731 på Kør nu pænt......!
Jeg kom levende hjem efter en rigtig dejlig tur ude i det gode vejr B) Det gjorde hydraulikpumpen til kalechen desværre ikke :(

Men ja, det er en reminder, når noget så grimt sker. I mine unge dage kørte jeg som en vanvittig. Fra jeg kom på motorvejen mod Kassel og videre, så kunne jeg holde mig over 180 km/t i samtlige sving i Kasselbakkerne på en BMW K100RS. Jeg kørte som komplet idiot og en gang var Polizei over 80 km om at få mig stoppet. De ville meget gerne vise mig en film optaget af en Porsche, men som altså ikke kunne køre ind mellem bilerne med 200 km/t (jeg kørte 240 km/t når jeg havde min egen vejbane for mig selv). Den gang var jeg stolt af det, men i dag synes jeg faktisk ikke, at det var i orden.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
10 år 5 dage siden - 10 år 5 dage siden #3 af 797
Besvaret af 797 på Kør nu pænt......!
Eller LÆR at køre inden man udfordre grænserne mellem andre. Som Jens har de fleste af os vel kørt med hovedet i bagage rummet i fortiden, Og med en kombinationen af held og at man havde øvet sig, slap man fra det uden at genere andre end et par "ældre" medborgere som meget fordømmende rystede på hovedet, mest fordi de stadig ku huske hvordan de selv kørte i deres unge dage, men som nu for længst er rettet ind og ALDRIG ku finde på den slags mere. Netop den følelse kan jeg tage mig selv i at have.(HOLD nu kæft hvor er jeg blevet gammel)
Med Påskehilsen Peder.

Rule nr,1. There are no rules.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 5 dage siden #4 af 820
Besvaret af 820 på Kør nu pænt......!
Ja, Jeg ser ofte konsekvenserne af folk der har kørt over evne, når nu vi kommer og skal rydde op.... :S

Det handler nok om at man lige gennemskuer konsekvenserne af ens handlinger inden man udfører dem.

Og nej, jeg skal skam ikke være hellig- jeg har da også lavet trafikale ting som jeg ikke er pisse stolt af :oops:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 5 dage siden #5 af 200
Besvaret af 200 på Kør nu pænt......!
Altid tragisk når nogen kommer galt af sted - men godt det ikke ramte uskyldige!

Når jeg hører om denne slags uheld så kommer jeg altid til at tænke på følgende bumpersticker ....

"Ban low performance drivers - not high performance cars!"

I øvrigt en god anledning at reklamere lidt for at kunne prøve sikker banekørsel på Jyllandsringen den 31. juli

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 4 dage siden #6 af 2731
Besvaret af 2731 på Kør nu pænt......!
Kursus på Køreteknisk Anlæg er ikke dumt :)

Der sker heldigvis også en udvikling. Da jeg var ung knægt og hørte kollegaerne tale i frokoststuen, var det ofte om at køre en brandert hjem uopdaget. Der var Gammel Dansk på bordet mange morgener og stort set alle dage var der fyraftensbajer. Flere drak også en øl til frokost og enkelte skulle lige have sig en "Elefant" eller to eller tre inden frokost og flere efter frokost. Man skulle tro, for nu at fremføre fordommene, at det var murerfaget jeg var i, men det var faktisk højt betalte computerspecialister. Jeg var meget forarget over det, og talte stolt om min egen vanvidskørsel lige efter. Det er så heller ikke i orden mere, og med rette. Bilerne er blevet mere sikre (og her skal vi passe på, når vi er i vores gamle biler) og det har en stor del af æren, men gennemgående kører folk mere forsvarligt og uden alkohol i blodet og det kan man heldigvis se på antallet af trafikdrab!

I dag er der næsten ikke alkohol på arbejdspladserne og antallet af trafikdrab er faldet meget kraftigt. At prale med sine branderter og vilde kørsel er godt nok heller ikke noget man møder ofte i dag! Bilerne er også blevet meget mere sikre. Men en ung/yngre knægt, der vil prøve grænser af i en gammel amerikaner med masser af heste, ikke optimale køreegenskaber og total mangel på moderne sikkerhedsudstyr, er godt nok en meget giftig cocktail! Som Anders skrev: Godt han ikke tog andre med sig! Jeg priser mig også lykkelig for, at jeg i mine uansvarlige dage heller ikke fik bragt andre på skadestuen eller det, der er værre. Den ene gang det gik galt, var det mig selv, der røg på intensiv efter total sindssyg kørsel, der endte sammen med min mortorcykel i et autoværn midt i Århus.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

9 år 11 måneder siden #7 af 2243
Besvaret af 2243 på Kør nu pænt......!
*AVAVAV* - den Camaro er da næsten splittet til atomer :sick:

Pas på jer selv, venner, og ikke mindst på alle de andre derude i trafikken.
Jeg ville ikke selv kunne leve med at have slået et andet menneske ihjel, "bare" fordi jeg havde kørt uansvarligt :(

Jeg har vel som de fleste kørt tåbeligt, da jeg var 18-20 år, og følte mig udødelig. Det kom jeg hurtigt over, da min far var læge, og "underholdte" familien med historier om trafikofre. Jeg har masser af historier, der kan få mig til at gyse den dag i dag.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen