typiske fejl på 1968 ht

9 år 10 måneder siden #1 af 1417
typiske fejl på 1968 ht er oprettet af 1417
Hej klubvenner skal imorgen ud og kigge på en 68 ht , men hvilke sygdomme kan sådan en ældre dame have .Jeg tænker mest på rust og måske andre kedelige overraskelser :) ved ikke så meget om den pt. ?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
9 år 10 måneder siden #2 af 749
Besvaret af 749 på typiske fejl på 1968 ht
Carsten enten så tag en med dig der kender sådan en bil rigtigt godt ELLER tag ud og kig på den og se om det er noget for dig og så kom igen med en der kan kigge den ordentligt igennem !
Der er rigtig mange steder den kan være gal ! især mht rust !

Dermed ikke sagt at der ikke findes rigtig mange fine biler derude men får du købt noget skidt så kommer du jo til at ærge dig !

Never argue with a moron ! They will just drag you down to their level, and beat you with experience !!!!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

9 år 10 måneder siden #3 af 2766
Besvaret af 2766 på typiske fejl på 1968 ht
Hej du kan jo starte med at læse her på forsiden gode råd til begynderen . Jeg endte selv med at købe en 68 HT selvom jeg har megen erfaring med biler har jeg aldrig ejet en Mustang før , derfor havde jeg en kender med ude og gennemgå den første sammen med mig . Jeg har set på mange inden jeg bestemte mig . Du skal gøre op med dig selv om du vil skrue eller køre , alt efter dit buget .jeg valgte at købe en bil vi kunne køre i denne sommer og så måske lave lidt forbedringer til vinter . Min erfaring udfra de biler jeg har set er at biler under 100000 kan blive en dyr fornøjelse/timer i værkstedet hvis du ikke kan selv . En 68 model er en skøn bil vi har ikke fortrudt et sekund :cheer:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen