Tjek af bil "Over There"

9 år 6 måneder siden #1 af 2731
Tjek af bil "Over There" er oprettet af 2731
Jeg er i de tidlige stadier med at se efter bil i USA. Af og til ser jeg en bil i så flot en farvekombination og god pris, at jeg kan være fristet til at købe nu og have den stående til jeg skal der over (rejser fra København 2. august). Men jeg vil jo ikke gerne sende en masse dollars over til en bil, der måske er et sminket lig.

Det nok lidt tidligt og den nye 2015 bil vil sikkert øge udvalget af 2005-2008 biler ret så gevaldigt til foråret. Men det ændrer ikke ved, at jeg vil købe, så bilen er klar til mig i USA. Senere køb vil kun ændre tidspunktet for købet og hvor jeg har brug for, at en tjekker "automobilet" for mig. Hurtigt svar vil dog være dejligt, for jeg har konkret dialog om den på billedet og det er ikke til at sige, hvor den dialog ender.

Kender I nogen, der kan tjekke biler i princippet i hele USA, måske noget a la FDM? Eller bare den konkrete bil i Chicago?





Jeg er med på, at det nok bedre kan betale sig at købe i Danmark, men så får jeg ikke kørt i bilen i USA eller det bliver en af de noget kedelige farver, som mest er taget hjem. Langt de fleste er sorte med sort kabine. Flot bil, ingen tvivl om det, men jeg vil gerne have Screaming Yellow, Grabber Orange Metallic, Redfire Clearcoat Metallic eller Satin Silver (med rødt indtræk) eller evt. Vista Blue. Kan det ikke være en af de farver, så fortsætter jeg lige så gerne med min 2001'er, der er Mineral Grey. Men skulle der være en af de nævnte i Danmark, så er det interessant for mig, især hvis du vil have en 1969'er til at indgå i handlen. Kun convertible og kun sort kaleche.

Jeg er nået til, at jeg kører rigtig meget i min 2001 GT og meget lidt i min 1969'er. Jeg vil også købe den nævnte bil i USA til at køre i derovre næste år og måske næste år igen. Slutmålet skal være, at jeg har en og kun en Mustang, og så en mikrobil til vinter og dårligt vejr, når jeg ikke gider vaske Mustangen bag efter. Dvs. at jeg kommer til at vinke farvel til min 1969 Musse formentligt næste forår eller i foråret efter.
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen